STSL 15.Hafta | Giresunspor 3-1 Fatih Karagümrük | 05 Aralık 2021 Pazar | 16:00
05-12-2021, 15:13,
RE: STSL 15.Hafta | Giresunspor - Fatih Karagümrük | 05 Aralık 2021 Pazar | 16:00
(05-12-2021, 15:00)maicon_28 Wrote: Bence bilet fiyatlarından çok sıkıntı olan ulaşım-yol problemi ve ücreti

Dolayısıyla ücretsiz bir şekilde belediye tarafından servis-otobüs çekilse (bilmiyorum belki çok masraflı da olabilir) bilet parası ve yenilen yemek-içecek parası sorun olmaz.

Uzak bir ilçeden maça gelmek isteyen birinin masrafları;
-Bilet
-Yol
-Yiyecek-içecek

belki de gözünde en  büyüyen, "Yol" maddesidir. Bu sorun çözülürse taraftar sayısının da artacağını düşünüyorum, "hea ne de olsa otobüs kalkacak, maça gidelim ya" diyip hiç aklında yokken maça gelecekler olur.

90 lı yıllar, ailece Giresunda iken belediye hoparlöründe maç anonsu yapıldı. O gün için Aklımın ucundan dahi geçmezken tutturdum babama maça gidelim diye. Akrabaya gelmiştik zaten, onun büyük oğluna söylediler beni maça götürsün diye. Al sana ekstradan 2 bilet satışı daha. Eski stadda böyle spontane seyirci de çok olurdu. Şimdi ise o hiç olmadığı gibi dediğin gibi yol ciddi problem özellikle ilçeler için. Belediye klüp ortak organize yaptıktan sonra gelen seyirci desteği ve belki o ambians ile gelecek galibiyet düşünülünce kesinlikle karşılamaya değer bir maliyet.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 15.Hafta | Giresunspor - Fatih Karagümrük | 05 Aralık 2021 Pazar | 16:00 - by kerasus - 05-12-2021, 15:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)