(21-12-2021, 20:00)Pangal Wrote: Yorulana kadar iyi karşılık verdik ama sonrasında takım düştü. Top sürekli rakipte kaldı. Hocada maç sonu hamle şansının kısıtlı olduğundan bahsetmiş. Bu konuda skordan bağımsız hocayı eleştriyorum. Çok büyük ihtimalle rakip zaten kazanacaktı peki neyi farklı yaptı ki hoca? Zaten gol geliyorum diye bağırdı. Rakip her maç bu oyunu oynuyor. Maç öncesinde doğru hazırlık yapılmamış senaryolar üzerine. 1-1 tutmuşsun maçı rakip topa sahip hamle yapıyor bizim bir planımız olmalıydı bu senaryo için. 4-6-0 yapıp diabateyi serbest bırakıp orta alana peluyu alıp pas düzenini bozmayı deneyebilirdik. 4-4-2 yapıp diabate champness ile savunma arkası bek arkası koşu deneyebilirdik. Birkaç kez ciddi tehdit edebilseydik zaten o baskı kırılacaktı rakibi daha emniyetli oynamaya itecektik.
Velhasıl kelam hedef maç değildi rakip çok formda alternatifli kadrosu var kazanmaya yakın taraftı bunlar doğru ama bizimde plansız kaldığımız ve malumu beklediğimiz gerçeği buz gibi ortada. Umarım hoca ders çıkarır.
Yoruma katılıyorum. Zira,orta sahayı kalabalık tutarak, Diabate ve Champness gibi iki hızlı ve diri adamla kontraatak arasaydık;
1. Kalabalık orta sahayla bu kadar baskı yemezdik.
2. Kontraatakla hücuma çıkacağımız için baskı yapmayı denediklerinde, belki de gol veya goller bulup, maçı kazanabilirdik.
Hatta bunun gibi zorluk derecesi yüksek maçlarda çift ön libero ile oynayabileceğimizi düşünüyorum. İkinci ön libero için de en uygun futbolcu da Diarra. Kariyerinde ön libero oynadığı da görülüyor. Bugün 2. yarıda Douglas'ı stopere, Diarra'yı ön liberoya alarak (4-6-0) aşağıda ki kadro ile çıkabilirdik.
OKAN- ZEKİ, DOUGLAS, ALEX, AZİZ- DIARRA, TRAORE- DIABATE, FLAVIO, PELUPESSY, CHAMPNESS.