STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
19-02-2022, 20:19,
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
Haftalardır takım kötü gidiyor. Şehir çalkalanıyor. Başkan siyasilerle ters düştü. İki üç gün öncesine kadar istifa edecek haberleri vardı. Bir kişide çıkıp açıklama yapmaz mı başkan piyasada yok. Galip gelince her platformda ortaya çıkıyoruz mağlubiyet de yokuz. Çok şey yazmayacam biz bunları okuyorsak bu işin içinde olan futbolcur bizden daha çok şey biliyor illaki.. Sanki birleri frene bastı paraşütsüz kötü gidiyoruz. Hoca da artık bıraksın elinden bişi gelmiyorsa bellki birileri gelir bir kıvılcım bir ateşle bir ivme yakalarız diyecemde ikitopcu alamayan yönetim kimi getirecek. Tam amatör kulup gibi yönetiliyoruz. Kesinlikle futbolcuların parası denmiyordurda.... Cebinde paran yoksa bırakırsın arkadaş parası olan biri gelir. Bir kulubü siyasete bulaştırırsan birilerine muhtaç kalırsın olan taraftara oluyor yine. Keyfim yok moralim bozuk sağa sola dalıyorum. Benim kadar yönetim dert etmiyordur mağlubiyeti viski ler söylenmiş cigara lar yakılmış muhabbetin gözüne vuruluyordur. Kafana göre Giresunum..
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00 - by sy200028 - 19-02-2022, 20:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)