STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
bu takımın alt yapısı kerasus 'un dediği gibi cevherdi. o dsgl maçlarının çeyrek yarı final maçlarının hepsini izledim hala tüylerim diken diken olur.
antep adana türk telekom gidip bak o gençler yine bir yerlerde oynar ama gel bak bizde ki tuncer'e adam futbolu bıraktı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" .
emrah kiraz gitti bursaya . onurcan gitti.
arkadaş alanya örneği vermiş çok doğru.
olay kaynağı iyi kullanmak. iyi tesis iyi antrenör iyi şartlar bunların hepsi bütçe. ulan bu alt yapıdaki hocaların hepsi giresun lisesinde hocaydı be.
antenör mantığı mı vardı ki ?
dışarıdan destek mi geldi ki ?
şuraya bir tesis yaptık alın bu da alt yapının giresundaki tüm amatör kulüplerin mi dendi ? ..
kaç tane oyuncu kaçıp gitti bu takımdan.
ts deki salih
samsundaki sol bek soner ..
bi ara bizde oynayan ismail ..
kardeşim sen bu şehre ihanet edersen hiç birşey bulamazsın...
senin spor gençlik il müdürn sana terso yapıyorsa bi skim halledemezsin ..
vedat muriç keşif mi edildi ? adam son günde aylık 50 dolara oynarım yatacak yer olsun yeter diyerek geldi. eskişehir yabancı kontejanını boşaltamadı mecbur gönderdi...
bazı konularda fikir beyan ederken geçmişe bakmak gerekir. kimsenin giresunsporluğunu sorgulayacak değilim bana da düşmez haddim değildir..
ancak ahkam keserken ithamda bulunurken bi dönüp bakmak gerek .
hani bir bestemiz var ;'' haykırdık ismini stadyumlarda izmirde bursada diyarbakırda ' .. hepsinde bulunan bir kardeşiniz olarak biraz sağduyuya çağırıyorum ..herkes gelir yer gider aga. bak basın sorumlusu verin paramı gelin yönetin diyor. yani veren herkes misli ile alır. olay iyi niyet
21-02-2022, 13:05
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00 - by semiko - 21-02-2022, 13:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)