STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
14-03-2022, 23:49,
RE: STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
(14-03-2022, 23:21)chotanax Wrote: Sergio ve diabate gevsegi kızağa çekilmeli, verimsizler derken Sergio sağ kanada geçti ve sonuç ortada.

Hayro nazar değmesin kapasitesinin üstünde oynuyor, traore kabul edin alındığında hepimiz burun kivirdik adsnin yedeği bile olmayan adamı aldık diye, tam bir hamal, sadece teknik şekilde top saklamaya çalışması deli ediyor beni, fb maçında da o sebepten yedik.

Cikinyo nalepanin 3 tık üstü, doukara & diabate & sankare & bacelar & pelupessy yerine nalepa + cikinyo olsa ciddi ciddi puan bakımdan +4-5 yapar, ekonomik anlamda da 20 milyon TL karşılığı tasarruf yapardık.

Diarra ve peres bizim cürüm için gayet yeterli. 3-4 maçta bir ölümcül hataları oluyor, o kadar sineye çekilebilir.

3 galibiyet alsak seri halde, sonra rahat rahat izlesek maçları ne kadar güzel olacak. Şimdiden hedefsiz kalan takımlar var, karambole 3 puan...

Çikinyo/Chkinho'nun topsuz oyunu benim çok sinirimi bozuyor ; bazen maçta oynadığını unutup kadroya tekrar bakıyorum.
Bu yüzden midir bilmem birden pat diye nokta pası veriyor velet Big Grin  Yetenek gerçekten farklı bir şey.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK - by kty28 - 14-03-2022, 23:49

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)