STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
(12-03-2022, 12:42)kerasus Wrote:
(10-03-2022, 21:29)semiko Wrote: iki haftadır ön görülerim tutuyor. bu hafta antebin içinden geçeriz aga.

Bana böyle umut verme, çünkü inanırım  Tongue Big Grin Big Grin

aga Big Grin maç sırasında bittik biz düştük falan dedim bunlarında arkasındayım haa . şimdi kazandık diye g.tum kalkmasın ama ciddi manada bu pelupessy olayları olmadan önce ben yeneriz diyordum çünkü bizim 3 lü savunmalara karşı şansımız biraz daha fazla . hakan hoca iyi oynatıyor. geçen maçta da iyi oynadık . 
ciddi manada iç sorunlar var. bunlara rağmen kalırsak ligde daha napalım "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" .flavionun acısından gördüğüm kadarıyla sezon kapattı dedim. zeki yok . bari erolcan gelse de koşsa biraz. o yüzden onu sordum yetişebilir mi diye. 

dün akşam trio'yu izledim antep lehine olan tüm pozisyonları izlediler değerlendirdiler. hepside bizim aleyhimize. Big Grin ulan furkan takımın anasını skti sarı vermedin bilerek elini uzattı sarı vermedin. bunları çıkıp izlemiyor hoşaf yayıncı kuruluş. baldenin pozisyona penaltı bizim goldeki pozisyona baldeye göre biraz daha kapalı dediler . ya ciddi manada ben anlamıyorum yada emekli hakemler kuralları unutuyor. bu arada perezin penaltısı harbi penaltı Big Grin bomba herif ya 
özetle iyi oldu. hatta mükemmel oldu . şu altay çıkışta olmasa daha da rahat olacağım ama işte dürtüyor. bir de karagümrüğe kadar fark yok gibi. iki maç alsan tak orta sıralar. antalya berabere falan kalsa süper olurdu da işte naparsın yapacak bir şey yok. antalya kasımpaşa kayseri bunlar devre arası fişi çektiler. işte devre arası transferi bu nedenle çok önemli. bir de sen elindeki adamı gönderiyorsun. neyse furkan kütük oynayacak orta da az kaldı. o çocuğa nedense çok güveniyorum .
15-03-2022, 09:26
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK - by semiko - 15-03-2022, 09:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)