STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
16-03-2022, 11:12, (This post was last modified: 16-03-2022, 11:29 by kerasus.)
RE: STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
(16-03-2022, 00:20)bulancak28 Wrote: Yanlışım varsa düzeltin ama orada Antepli'nin elinden top sektikten sonra hakem penaltı vermek için düdüğü ağzına götürüyor ama top Chiquinho'nun önünde kalıyor. Orada gol olduktan sonra hakemin el hareketlerine bakarsanız "önce avantaj sonra da gol" işareti yapıyor. Hakemi savunmak için demiyorum, genel anlamda bence de rezaletti ama penaltıyı verecekti bize.
Evet özellikle izledim pozisyonu özetlerden. El işaretine bakmadım ama pozisyon itibariyle Şikinyonun vuruş pozisyonu penaltıdan daha net bir pozisyon değil. Penaltının avantaja bırakıldığına da çok şahit olmuyoruz malum. Hakemin maç genelindeki tutumuna da bakarak, o penaltıyı vermeyeceğine yemin edebilirim ama ıspatlayamam. Ha tabi gol olmuşken de çevir kazı yanmasın. Bu arada ekranlara geldimi bilmiyorum ama bilen bilir çekirdekçi tayfa denilenlerin bulunduğu batı tribünden sahaya girme girişimleri oldu 1-2 kişinin, hatta sahaya atılan şeyler oldu. Yani Kasımpaşa maçında da hakem net kötüydü ama böyle şeyler yaşanmadı hiç. çok daha fazla kişinin olduğu yani kalabalık maçlarda da keza böyle taşkınlık yaşanmadı ama dün akşam çok başkaydı hakem. 

(16-03-2022, 09:25)mvsr Wrote: Balde'yi kimse beğenmemiş ama o oyuna girdikten sonra ileride top tutmaya başladık.

Bunu herzaman söylüyorum ama malesef herkes aynı kafada. Balde bu lig için bitiriciliği zayıf tamam bunda herkes hemfikir. Artık ondan vurduğunu gol yapmasını beklemek anlamsız. Ama şu da bir gerçek ki, elimizde forvet yok. Doukara çoktan futbolu bırakmış öylesine takılıyor. Umut desen ilk yarı aynı Doukara gibi sahada dolaşıyordu son haftalarda çıkışa geçmişti ama dün yine berbattı. Balde ise asla ama asla vurdumduymazlık etmemiştir, oynadığı her dk tekmeye kafa uzatmaya devam eder. Ne yedek kalınca küser ne para alamıyıyorum diye kafasına takar. nezaman forma verirsen çıkar koşar. Dün özetlerde gördüm savunmada da çok önemli bir top çıkarmış, hatta onda da penaltı bekliyordu rakip oyuncular el diye itiraz ettiler. Muhammed çıkıp Balde girdikten birkaç dk sonra gol geldi. Balde oyundayken pozisyon etkinliğimiz daha fazla oluyor herzaman. ADS gibi kadromuz olup biz Balde'ye tahammül ediyor olsak eleştirenler sonuna kadar haklı. Yada Hatay gibi hücum oyuncularımız varken Baldeyi tercih etsek tamam ama biz Baldenin alternatifi Doukara mk daha hala eleştirmek neyin kafası çözemiyorum bir türlü.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK - by kerasus - 16-03-2022, 11:12

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)