STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
(20-04-2022, 17:29)kty28 Wrote: Diarra'yı kaybetmeseydik 3 puan alırız derdim de Emre Mor gibi zıpır kıpır oyuncular defans oyuncumuz Sergen Pincioğlunun penaltı yapmasına sebebiyet verebilir.
1 gol atarsak beraberlik, 2 gol atarsak galibiyet bekliyorum.

Emro Mor'u bilmem ama Batşuhayi bitiriciliği bu sezon biraz düşün oranda olsa da genç ve deneyimsiz bir savunma oyuncusu ,için çok tehlikeli türden bir oyuncuydu. Çok hareketli ve fırsatçı biri. Hele geçmiş kariyerini de düşününce deneyimsiz biri için yeterince zor bir forvet. Ona karşı hatasız oynamak, bundan sonra karşısında kim olsa daha motive ve özgüvenle oynamasını sağlar hata şansını azaltır. (ki Emre de yokmuş sanırım zaten.)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Diarra'nın menejerinin çoğu konu da haklı olsa da kendisi de biraz abartı kattığını düşünüyorum. Mesela sezon başından beri hiçbişey alamamış, diğerlerine verilen kendisine verilmemiş olması falan biraz işin mübalağa kısmı bence. Zira bu durumda birisi bu haftayı beklemeyeceği gibi öncesinde de görevini bu derece eksiksiz yerine getiremezdi. Oynasa bile Diabate gibi saha da dolaşır, ki mevki itibariyle onun sahada dolaşması demek şimdiye çoktan düşmeyi garantilememiz anlamına gelirdi. Aksine sahada fazlasıyla güven verdiği gibi her hafta takımla ilgili heyecanla paylaşımları da vardı. Başarı anlarında o coşkuyu fazlasıyla yürekten yaşıyordu. 

Doğru söylediği kısım ise burada mutlu olduğu ve anlaşılsaydı 2 yıllık anlaşma yapmayı istediği vs. Zira burada mutlu olmayan kişi de yukarı da saydığım gibi olmazdı. Tam tahmin ettiğim gibi, belli ki birdenbire bir sorun yaşanmış. Ya yönetim yine verdiği bir sözü tutmadı yada benzer bir durum.  Kısaca yine yönetimin vizyonsuzluğundan altın yumurtlayan bir tavuğu daha kaybettik. Çok güzel para kazanacağımız oyuncu ile birde fifalık oluyoruz. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maça gelince, Beşiktaş maçında berabere kalmak Karagümrüğü yenmekten daha zordur bence. Biz zoru başardık, bi zahmet korkak oynamazsak kazanılmayacak deplasman değil. Ki beraberliğe dua ettiğimiz Beşiktaş maçında bile kazanacak pozisyonları yakaladıysak, kendimize inanalım yeter.
21-04-2022, 08:52
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - by kerasus - 21-04-2022, 08:52

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)