STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
(26-04-2022, 16:32)genoa28 Wrote: Ben açıkçası bu mevzuda başkana kızıyorum, seni bu koltuğa oturtan kim X, sana geçen sezon para yağdıran kim X, e sen şimdi çıkıp ben ben ben dersen X'in seni o koltuğu oturttuğunu unutup X'in akıttığı paralar ile transfer yaptığını, ödeme gerçekleştirdiğini unutup X'e atar yaparsan koltuğu bırakma vaktin geldi demektir.

X'de kendince haklı bu arada, seni o koltuğa oturtan ben, sana ekonomik kaynaklar yaratan ben, o zaman ben ne dersem o olur.

Burda üç seçenek var bana kalırsa, bizim başkan bildiğim kadarıyla çok paralı bir adam değil, ya ne var ne yok indirecek kulübe ya da ekonomik kaynak yaratıp sağa sola ağlamayı kesecek.

Ya X'e gidip özür dileyip biat edecek, diyecek ki ben ettim sen etme.

X'e biat etmiyorsa ya da kendi para indiremiyorsa o zaman makamı bırakıp hemen yol alacak.

camiada bu konuda ilk tespiti ben yapmışımdır 
o zaman herkes zafer sarhoşu olduğu için çok farkedilmemişti. Doğal bir şekilde herkes başkana sempatiyle bakıyordu, başkan destekçisydi 

oysa her demecinde "Ben" Ben Ben diyordu. O zaman söylemiştim 
Benim takımımda yedek yoktu 
Benim takımımdaki en pahalı oyuncu Samsun'daki en ucuz oyuncuyla aynı maaşı alıyordu 
Ben tahtayı açtırmadım, onun yerine maaşları zamanında ödedim vs.

bu minvalde demeçlerdi sürekli 

O zaman çok değişik bir egosu olduğunu söylemiştim. Zaten kısa bir süre sonra da her şey ortay çıktı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
26-04-2022, 21:58
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - by maicon_28 - 26-04-2022, 21:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)