STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
(26-04-2022, 21:58)maicon_28 Wrote: camiada bu konuda ilk tespiti ben yapmışımdır 
o zaman herkes zafer sarhoşu olduğu için çok farkedilmemişti. Doğal bir şekilde herkes başkana sempatiyle bakıyordu, başkan destekçisydi 

oysa her demecinde "Ben" Ben Ben diyordu. O zaman söylemiştim 
Benim takımımda yedek yoktu 
Benim takımımdaki en pahalı oyuncu Samsun'daki en ucuz oyuncuyla aynı maaşı alıyordu 
Ben tahtayı açtırmadım, onun yerine maaşları zamanında ödedim vs.

bu minvalde demeçlerdi sürekli 

O zaman çok değişik bir egosu olduğunu söylemiştim. Zaten kısa bir süre sonra da her şey ortay çıktı

Hatırlıyorum kanka, Tuzla maçı sonrası yaptığı açıklamalardı. Cidden herkes zafer sarhoşu iken sen bu tespiti yapmıştın, helal olsun. Bende bu sene önemli maçlardan sonra maç hikayesininin tamamen başkanın konuşmalarından ibaret olduğuna takmıştım, onunda günden güne iyice b.kunu çıkardı. Hatta ilk başlarda hakan hocaya bile saniyelik yer vermiyorlardı. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valla Hakan başkan aklınca resti çekmiş ama o iş öyle olmuyor. İktidara rağmen koltuğunu korumak isteyen hatırladığım en son TFF başkanlığı için Haluk Ulusoy olmuştu. RTE ye rağmen 2. kez seçilmiş ama 2.dönemi çok kısa sürmüştü. Şimdi ise ortalıklarda yok tamamen tedavülden kalktı neredeyse. Hakan efendinin okadar çapı varsa ne diye sezon boyu ağlayıp zırladı madem, yapsaydı transferleri şakır şakır.
27-04-2022, 09:50
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - by kerasus - 27-04-2022, 09:50

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)