STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
Küçük şehiriz demem bazılarının zoruna gitmiş. Trabzonun artıklarını süpüren bir takım olduk. Trabzonlular gelip bize karşı neden istekli oynuyorsunuz diye laf yapacak cesareti bulabiliyor sonra. Bugün u19 takımımız bakıyorsunuz sonuncu. Neden acaba??? İyi potansiyelli oyuncuların ortaya çıkabileceği yeterli alt yapı ve maddi kaynaklarımız var mı. Hasbelkader bu topraklardan iyi oyuncu çıksa gidip Trabzon kulübünde oynamayı tercih ediyor becerebilirse.
Hadi para yok tamam ama bunu kompanse edecek futbol aklı da yok. Daha stadı dolduramıyoruz. 44 yıl sonra süper lige çıkmış takımın stadı böyle mi olur. ( bir kaç maçı ayrı koymak lazım)
Daha anlatılır da işte atalarımız güzel demiş. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az... Hele bazı andavallara kıyamet kopsa bile az...
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
19-02-2022, 20:12
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
(19-02-2022, 20:12)Çotanax Wrote: Küçük şehiriz demem bazılarının zoruna gitmiş. Trabzonun artıklarını süpüren bir takım olduk. Trabzonlular gelip bize karşı neden istekli oynuyorsunuz diye laf yapacak cesareti bulabiliyor sonra. Bugün u19 takımımız bakıyorsunuz sonuncu. Neden acaba??? İyi potansiyelli oyuncuların ortaya çıkabileceği yeterli alt yapı ve maddi kaynaklarımız var mı. Hasbelkader bu topraklardan iyi oyuncu çıksa gidip Trabzon kulübünde oynamayı tercih ediyor becerebilirse.
Hadi para yok tamam ama bunu kompanse edecek futbol aklı da yok. Daha stadı dolduramıyoruz. 44 yıl sonra süper lige çıkmış takımın stadı böyle mi olur. ( bir kaç maçı ayrı koymak lazım)
Daha anlatılır da işte atalarımız güzel demiş. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az... Hele bazı andavallara kıyamet kopsa bile az...
Salih kavrazlı... Altınordu sonra ts
19-02-2022, 20:15
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Haftalardır takım kötü gidiyor. Şehir çalkalanıyor. Başkan siyasilerle ters düştü. İki üç gün öncesine kadar istifa edecek haberleri vardı. Bir kişide çıkıp açıklama yapmaz mı başkan piyasada yok. Galip gelince her platformda ortaya çıkıyoruz mağlubiyet de yokuz. Çok şey yazmayacam biz bunları okuyorsak bu işin içinde olan futbolcur bizden daha çok şey biliyor illaki.. Sanki birleri frene bastı paraşütsüz kötü gidiyoruz. Hoca da artık bıraksın elinden bişi gelmiyorsa bellki birileri gelir bir kıvılcım bir ateşle bir ivme yakalarız diyecemde ikitopcu alamayan yönetim kimi getirecek. Tam amatör kulup gibi yönetiliyoruz. Kesinlikle futbolcuların parası denmiyordurda.... Cebinde paran yoksa bırakırsın arkadaş parası olan biri gelir. Bir kulubü siyasete bulaştırırsan birilerine muhtaç kalırsın olan taraftara oluyor yine. Keyfim yok moralim bozuk sağa sola dalıyorum. Benim kadar yönetim dert etmiyordur mağlubiyeti viski ler söylenmiş cigara lar yakılmış muhabbetin gözüne vuruluyordur. Kafana göre Giresunum..
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
19-02-2022, 20:19
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
FB altyapısı yapacam denen kişi yüzde 90 koca adam lakaplı sahtekar....Giresunu yedili yetmedi
Ulan bu iktidar hiç gitmeyecek bu devran hep böyle gidecek zannediyorlar yedikleri yetmedi
Derelili çotanak
19-02-2022, 21:30
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Şehrimiz küçük değil.Ve bu şehrin tek marka değeri Giresunspor maalesef amaç değil araç.
Bir tanesini abat edip mevkilere getirdi bu kulüp sıra diğerinde.

Balde, Serginho, Diarra, Nalepa'yı transfer eden futbol aklı süper ligde oyuncu transferi yapamıyor(!).Sahi Nalepa ne kadar istedi vermek limitleri aştı da Doukara gibi sığıra 900 bin euro verdiniz.Veya Sankhare'ye ?

Duygular pancar çorbası gibi.Çok üzülüyorum.Bize teveccühmüş gibi sunulan süper ligde böylesine amatör şekilde yönetilip billur geçilerek düşmemeliydik.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
(This post was last modified: 19-02-2022, 23:00 by mvsr.)
19-02-2022, 22:27
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Küçük olan Şehrimiz değil bazılarının örümcekleşmiş beyinleri, Laf kalabalığı yapan bi salatalık var kuyruğuna basınca vızırıyor ta ankaraya geliyor sesi ne çok seviyor başkanını lütfetmiş bi kaçta futbolügat patlatmış filan ama hala beyni idrak edemiyor kadro yetersiz diye yetmiş kişi yazdı Smile hala vazır vuzur devam ediyor...
Hakan keleş istifa etmeyecek anlaşıldı demekki başkanla konuştular o da ayrıl diyenlere rest çekerek devam etmeyi düşünüyor demekki normalde bu maç sonrası açıklanacaktı vs. allah tarafından bişeyler olsada arka arkaya 3 maç kazansak herşeye rağmen yürümeye çalışssak ...
Başkentten !
19-02-2022, 23:05
Reply
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
Doukara o topu atamıyorsa forma giymesin Hakan hocam. Alt yapı da 5-6 yaşında çocuklar bile topu çok rahat kaldırıp şut atıyorlar. Böyle rezalet bir vuruş yapan oyuncunun, üst seviyelerde futbol oynaması bu takıma ve kulübe yapılmış en büyük haksızlıktır.

Hakem'in Kayserili'yi oyundan atamayıp Hikmet'in oyuncusunu 35. dk da oyundan alması da ayrıca rezalet. Herif kendisini attırmak için yırtındı resmen ama hakem değil bunu hocası gördü. Aynı hakem Sergen'in nizami topa müdahalesine sarı + faul verdi.

Diarra 2. gol de ne halt yiyeceğini şaşırdı, bu seviyede yapılmaması gereken bir hata.
(This post was last modified: 19-02-2022, 23:25 by GenCotanak.)
19-02-2022, 23:24
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
günün güzel tarafı

Çikinho ve Muhammed Gümüşkaya beklediğimden epey iyiler
özellik Gümüşkaya epey üstünde çıktı. Takımda ezilir diyordum

55.dakika falan oyuna almak lazım. İlk 11 için hala yetersiz olabilir
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
19-02-2022, 23:25
Reply
kty28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Takımı siyasete bulaştırmadan başarılı olan takımlar içerisinde Hatayspor, Göztepe, Altay(artık değil) olduğunu düşünüyorum. Veya şirket yapısı içerisinde olan Başakşehir, Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük başarılı takımlar. Rizespor ise her türlü itelemeye rağmen küme düşecek olan bir takım.
Başkan siyasi desteği kaybetti ise de ödemeleri gerekirse cebinden yapıp Göztepe maçını kazanmamız içinden elinden geleni yapmalı. Belki bu sayede gerçekten efsane başkan olabilir.
Bir de Başakşehir, Altınordu gibi ilçe takımları bizden daha küçük ancak daha organize takımlar. Küçük şehir olmak bana kalırsa kötü bir durum değil; herhangi bir organizasyon kurabilmek için çok daha kısa süre içerisinde çok daha fazla kaliteli iş yapabilmeyi sağlar.
(This post was last modified: 20-02-2022, 00:23 by kty28.)
20-02-2022, 00:22
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Benim merak ettiğim şey şu, hadi takım eskaza ligde kaldı. Eee? Seneye ne olacak? Aynı amatör aynı vizyonsuzluk devam etmeyecek mi? Devre arası futbolun f'sinden anlamayan adam bile transfer ihtiyacını görürken alamayan yönetim seneye projeyle gelip takıma Boupendza mı çekecek? Ya da Sankhare denen düdük gidemediği için alacağımız vasat Bulgarı bile alamayan yönetim anlayışı devam mı edecek? Düşsek desen yine çırpın dur. Aynı amaçsızlık devam. Valla hevesimizin içine edildi. Bu saatten sonra tek isteğim, Diabate Doukara gibi inişleri ilk onbirde görmemek.
20-02-2022, 01:48
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)