Giresunspor - İstanbulspor
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: Giresunspor - İstanbulspor
Kredi bitti beyler birisi önce hakan hocayı sonra futbolcuları uykudan uyandırsın tamam bu zamana kadar defansa yattık bi şekilde buraya geldik ama artık yemiyor bu takım hücum oynamak zorunda bu futbolla şansımız varsa beraberliği kurtarırız çoğu maçtada yeniliriz.Neşter şart eren ve caner ile bu işe başlanmalı bir kere dene be adam Milinkoviç traure veya başka biri ile başlada bu adamları sonradan oyuna sok belki daha faydalı olacaklar. dua edelimde yarın bursa altaya çelme taksın yoksa işimiz zıçanzinyo...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 03-04-2021, 22:37 by sy200028.)
03-04-2021, 22:36
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Hakan hoca ve eşrafı şu hesabı yapıyor biz kalan maçlardan 2 - 3 alırız çıkarız lakin bi altay ve demir gerçeği var net hiç maç kaybetmeden gelebilecek ... ben tuzla maçında samsuna verilen penaltı ile kazandırıldığını kırmızıyı ise tepki çekmemek adına verdiğini düşünüyorum 2 side var olsa verilmeyecek kararlar çok net, samsun zor eşiği geçti diyor herkeste düşme takımlarının alayı ile oynayacak samsun nah kalır ilk 2 de, keza demirin ben bugün keçiye zor diş geçireceğini düşünüyordum keçi o kadar dirençsiz oynadıki aklımı karıştırmadı değil noluyor , gelelim altay- bursa maçına 2 camiada herkes papaz bizle samsun gibi gergin maç olacak yine bursa çelme takacak beklentim yok değil ama tüm bunları bir kenara bırakacak olursak bizim fiksürde evvela eskişehir maçı kazandık havasında gidersek yaşayacağımız en net ŞOK yşanır, sonra keçiöreni aldık sayalım sonra bizi şampiyon yapacak ve ya yapmayacak 2 maç demir ve altınordu burda dananın kuyruğu kopacak, sonra hakan hocanın beklediği alırız dediği maçlar var bizle beraber takılanlar olacakki planları geçerli olsun .... BU TAKIM PRİMİ SEVİYOR VERİN ŞU PAKET PRİMİ ARTIK MAÇ MAÇ 2 Lİ 3 LÜ ÇATIR ÇATIR MÜCADELE GÖRÜN O ZAMAN.
takımda şu şöyle bu böyle demek yersiz eldeki bu yerine koyacak adam YOK olandan da çok bişe çıkmıyor he traore bugün iş yaparmıydı bence bi yarı oynardı en kötü ya da 60 lardan sonra...
Başkentten !
04-04-2021, 01:18
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

Threads: 0
BEN KALAN MACLAR DAN KORKMUYORUM ADANA DEMIR ALTINORDU HIC ÖNEMLI DEGIL YETERKI BIZIM TAKIM BIRAZ RUHLA OYNASIN HAKAN HOCA DA TAKIMI HER MACA IYI HAZIRLASIN DEMISTIM HER MAC COK ÖNEMLI ÖNCE SU ISTANBUL MACINI KAZANALIM AMA OLMADI EGER HAYRULLAH O KADAR RAHAT POZISYONDA O TOPU KALEYE DÜZGÜN VURSA KESIN GOL OLURDU AMA OLAN OLDU GELECEGE BAKACAGIZ GELECEKTE CUMA GÜNÜ ESKISEHIRLE OYNAYACAGIZ COK IYI MOTIFE OLMALIYIZ ESKISEHIR DÜSMÜS BIR TAKIM HAVASINA GIRERSEK YANDI GÜLÜM KETEN HELVASI ESKI VE KECI MACLARINI ALABILIRSEK YINEDE SAMPIYONLUGUN EN BÜYÜK ADAYI BIZ OLURUZ 63 PUAN OLURKI KALAN 4 MACTAN 6 PUAN CIKARACAGIMIZI DÜSÜNÜYORUM EDER 69 PUAN BUDA BIZI 1 VEYA 2 OLARAK SÜPER LIGE TASIR YANLIZ BAZI OYUNCULAR KENDINE CEKI DÜZEN VERMELI BASTA KAPTAN EREN TOZLU NALEPA EROL CAN BALDE DE ÖNDE DEFANS SI DIZILISINI BOZACAK KOSULARI COK YAPMALI CANER HÜSEYIN COK DAHA CALISKAN OLMALI OYUNCULAR COK OYUNDA BIRBIRINE COK YARDIM EDIYORDU SON HAFTALARDA BU YARDIMLASMA BIRAZ AZALMIS DAHA DOGRUSU BÜTÜN OYUNCULAR HOCA YÖNETIM KENETLENMELI SAMPIYONLUK PIRIMI NI ACIKLASINLAR SEHRIN ZENGINLERI DE BU KALAN 6 MAC ICIN TAKIMA MADDI DESTEGINI VERMELI
04-04-2021, 10:19
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
Beyler rez alın. Gördüğüm rüyayı anlatıyorum. Büyük ihtimal üst lige çıkmışız. Antrenmandayım farklı farklı yüzler var ama hoca aynı. Forma giyim sponsoru da puma oluyor. Bunu da buraya yazıyım

Bu arada çoğu kişi burada uzo yu beğenmiyor bende ara ara eleştiriyorum ancak uzo samsun maçında nasıl kontra ya çıktı görmek lazım. Hızlı ve adam eksiltebilen birisi. Hoca dediğim gibi artık yeni bişeyler denemesi lazım. Ve ileriyi görerek hareket etmiyor. Şu maçta kartları görse eses maçında rahatlasa
(This post was last modified: 04-04-2021, 13:43 by semiko.)
04-04-2021, 13:38
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Eskişehir maçını izlemişlerdir umarım altınordu karşısında bulduklarını çok net attılar 6-3 bitti hepsi hemen hemen 18 - 20 yaş arallığında, en sıkıntılı maç biz yine defansif anlamda başlayalımda sonra atarız dersek demir gibi hüsrana uğrarız valla çekiniyorum ne yalan söyleyeyim....
Başkentten !
04-04-2021, 15:22
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Eskişehir resmen küme düştü yoksa gelecek hafta sıkıntılı maç olurdu bir nebze olsa bizim adımıza güzel gelişme çünkü çıkar kazanırız diyemiyorum.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
04-04-2021, 15:33
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(04-04-2021, 15:22)turkuaz_0628 Wrote: Eskişehir maçını izlemişlerdir umarım altınordu karşısında bulduklarını çok net attılar 6-3 bitti hepsi hemen hemen 18 - 20 yaş arallığında, en sıkıntılı maç biz yine defansif anlamda  başlayalımda sonra atarız dersek demir gibi hüsrana uğrarız valla çekiniyorum ne yalan söyleyeyim....

Zerre kadar sanmıyorum ki Hakan Keleş bu maçı izleyip, Eskişehir'e karşı bir taktik bir strateji geliştirsin. Yine ezberlemiş gibi başlar solda CHB on numarada Eren dakika 75 gibi falan da Nalepa'yı çıkartır Traore'yi falan sokar başka bir şey yaptığını görmedik çünkü bugüne kadar. Sergio'nun Nalepa'nın ayağına bakarız yine. 
Eskişehir matematiksel olarak düştü ama ben bunun herhangi bir değişiklik yaratacağını sanmıyorum, Eskişehir haftalar öncesinde kafadan düşmüştü zira.
04-04-2021, 15:45
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(04-04-2021, 13:38)semiko Wrote: Beyler rez alın. Gördüğüm rüyayı anlatıyorum. Büyük ihtimal üst lige çıkmışız. Antrenmandayım farklı farklı yüzler var ama hoca aynı. Forma giyim sponsoru da puma oluyor. Bunu da buraya yazıyım

Bu arada çoğu kişi burada uzo yu beğenmiyor bende ara ara eleştiriyorum ancak uzo samsun maçında nasıl kontra ya çıktı görmek lazım. Hızlı ve adam eksiltebilen birisi. Hoca dediğim gibi artık yeni bişeyler denemesi lazım. Ve ileriyi görerek hareket etmiyor. Şu maçta kartları görse eses maçında rahatlasa

Bi tarafın açıkta kalmış olabilirBig Grin
04-04-2021, 15:53
Reply
kesap28 Offline
Posting Freak

Threads: 7
ya ben anlamıyorum her şeyi geçtim tek elle tutulur adama demedınızmı 85 de 1 sarı gör bakın görün adanademır macında cezalı
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
04-04-2021, 16:00
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
(04-04-2021, 16:00)kesap28 Wrote: ya ben anlamıyorum her şeyi geçtim tek elle tutulur adama demedınızmı 85 de 1 sarı gör  bakın görün adanademır macında cezalı

Hüsama demişler herhalde hüsam sarı gördü yanlış bilmiyorsam cezalı duruma düştü. Sergio bu maçta cezasını çekebilirdi amatörce hareket edilmiş lig sonuna kadar illaki bir sarı kart görür. Umarım en çok ihtiyacımız olacak maçta cezalı duruma düşmez.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
04-04-2021, 16:20
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)