Giresunspor - İstanbulspor
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
RE: Giresunspor - İstanbulspor
Sercinyonun maç eksiğini kapaması lazım. Eskişehir maçı tam da kondisyon kazanma maçı. Bence kart görmediği iyi oldu.
(This post was last modified: 04-04-2021, 16:43 by kral1234.)
04-04-2021, 16:43
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Hakem istediği kadar or.. ço.. olursa olsun, mutlak kazanmayı hedeflediğin bir maçı kazandıktan sonra hakemi mi konuşursunuz yoksa galibiyeti mi kutlarsınız? Elbette galibiyeti kutlarsınız çünkü herşeye rağmen hedefinize ulaşmışsınız. Ha şimdi bizde cansiperane şekilde beraberliğe yatmadık mı zaten bu maçta? Evet. E sonuç olarakta berabere kaldık, yani öyle yad böyle hedefimize ulaştık. Öyleyse hakemlik bir durum kalmıyor. Asıl sorun biz niye beraberliğe oynuyoruz bu maçta? Arkamızdan 3 tane çok güçlü takım rahat fikstür ve çok az puan farkıyla gelirken biz önümüzdeki fikstürde mutlak kazanmamız gereken maça ne diye beraberlik için çıkıyoruz? Hadi hoca akıl tutulması yaşıyor. Peki ya yönetimden kimse görüştümü haftalardır bu saçma sapan korkak futbolu hocayla? Hadi yönetim hocaya karışmıyor diyelim, peki ya taraftar herhangi bir eleştiri yaptı mı? Sadece biz burda yazdığımızda kalıyoruz. Ama takımda herkes durumdan memnun. 

Aklıma düştüğümüz sezon geliyor ister istemez. Ligde kalmayı hedeflesek rahatlıkla ligde kalabilirdik. Daha doğrusu hocanın öyle bir hedefi olsaydı. Tam çıkışa geçmişiz oyuncular formda puan farkını azaltmışız derken saçmalıyoruz. Örneğin önümüzdeki Tavşanlı ile puan farkını zar zor 6 ya düşürmüşüz. Tavşanlı maçına beraberliğe yatıyoruz. La kafayı yememek elde değil, adamlar 6 puan önümüzde zaten, puan farkını korumayı sen değil onlar istemeli. Haliyle tamamen bizim ceza sahasında oynanan maçta gol yememe ihtimali olmadığından kaybediyoruz ve fark 9 a çıkıyor. O sezon bu şekilde bir sürü maç var. Hele son 2 hafta tamamen skandal. Bizim averaja ihtiyacmız var ve son 2 hafta ligin çoktan düşmeyi garantilemiş 2 averaj takımı ile oynuyoruz. Güngören'de futbol tarihine gidecek skor çıkacakken hoca yeter atmayın artık diyor. Son hafta iş tamamen averaja kalmış ve maça da ilk 15 dk da 2-0 başlamışken yine 2 golü yeterli görüp duruyoruz ve maç 2-1 bitiyor. Sonuç.. Averajla küme düşüyoruz. 

Malesef dün ki akıl tutulması o sezonu hatırlattı. Önceden hep hocanın taktiği sanırdım topu rakibe verip hızlı çıkıp gol atmayı falan. Alakası yok arkadaşlar, bu adamın çapı bu. Taktik falan değil basbaya çaresizlikten oyun planımız olmayışından her maç rakipler top gibi oynuyorlar bizimle. Yoksa Samsun deplasmanı ile İçerde İstanbul maçının oyun planı aynı olabilir mi hiç? Sahada gördüğümüz şey plan değil plansılık..
04-04-2021, 17:13
Reply
mcagatayy Offline
Posting Freak

Threads: 2
Hocamız son iki maçı kesin alırım gözüyle bakıyor heralde. Ama o maça kadar ilk 2'den düşersek o stresle işin zor olacağını düşünmüyor heralde ya da herhangi bir kırmızı kart felan görülebileceği gibi ihtimalleride düşünmesi gerektiğinin farkındadır inşallah.
04-04-2021, 18:08
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
(04-04-2021, 15:53)kral1234 Wrote:
(04-04-2021, 13:38)semiko Wrote: Beyler rez alın. Gördüğüm rüyayı anlatıyorum. Büyük ihtimal üst lige çıkmışız. Antrenmandayım farklı farklı yüzler var ama hoca aynı. Forma giyim sponsoru da puma oluyor. Bunu da buraya yazıyım

Bu arada çoğu kişi burada uzo yu beğenmiyor bende ara ara eleştiriyorum ancak uzo samsun maçında nasıl kontra ya çıktı görmek lazım. Hızlı ve adam eksiltebilen birisi. Hoca dediğim gibi artık yeni bişeyler denemesi lazım. Ve ileriyi görerek hareket etmiyor. Şu maçta kartları görse eses maçında rahatlasa

Bi tarafın açıkta kalmış olabilirBig Grin

Öyle güzel rüyaydı ki Smile farklı farklı oyuncular var kara kuru adamlar idman yapıyorlar akşam idmanı hafif yağmurlu yurt dışı kampı bile olabilir Smile))
04-04-2021, 19:10
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Korkak futbolla maalesef alt sıradaki takımları bir şekilde yendik. Onlara karşı tek at veya bekle bir gol bul üstüne yat formülü işledi. İlk yarı rakipler bizi çok mikinde takmadıkları içn kafadan büyük takımları da bir şekilde yendik. Ama üst ve orta sıradaki takımlarda  son dört maçtır bu sistem çalışmıyor arkadaş bu sistem tuttu. bundan sonrada tutacak diye hoca kendini şartlandırmış. Bir tek Samsuna tuttu ondada rakip dokuz kişi kalmasa maçı alacağımızda yoktu. Hocanın kafa yapısını ve sistemi  degiştirmesi lazım artık bekle gör yerine hücum futbolu oynamak zorundayız yoksa şampiyonluk gidecek. Bu korkak futbolla Eskişehir harici ya yeniliriz ya berabere kalırız.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
04-04-2021, 21:26
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Gelenin gecenin yendiği bandırmaya yenildik a q. Düşündükçe deliye dönüyorum.
04-04-2021, 23:28
Reply
semiko Offline
Posting Freak

(04-04-2021, 23:28)kral1234 Wrote: Gelenin gecenin yendiği bandırmaya yenildik a q. Düşündükçe deliye dönüyorum.

Hocam bu lig böyle. Bizi kevgire çeviren Ümraniye menemene 1 puanınzor alıyor. Adana Demir Eskişehirden puan kaybediyor
04-04-2021, 23:52
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(04-04-2021, 23:28)kral1234 Wrote: Gelenin gecenin yendiği bandırmaya yenildik a q. Düşündükçe deliye dönüyorum.

Bu düşünce beni de üzüyor düşündükçe moralim bozuluyor ya. Lan bu takım nasıl yenildi Bandırma'ya?
05-04-2021, 01:21
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

(04-04-2021, 10:19)gorelelibey Wrote: BEN KALAN MACLAR DAN KORKMUYORUM ADANA DEMIR ALTINORDU HIC ÖNEMLI DEGIL YETERKI BIZIM TAKIM BIRAZ RUHLA OYNASIN HAKAN HOCA DA TAKIMI HER MACA IYI HAZIRLASIN DEMISTIM HER MAC COK ÖNEMLI ÖNCE SU ISTANBUL MACINI KAZANALIM AMA OLMADI EGER HAYRULLAH O KADAR RAHAT POZISYONDA O TOPU KALEYE DÜZGÜN VURSA KESIN GOL OLURDU AMA OLAN OLDU GELECEGE BAKACAGIZ GELECEKTE CUMA GÜNÜ ESKISEHIRLE OYNAYACAGIZ COK IYI MOTIFE OLMALIYIZ ESKISEHIR DÜSMÜS BIR TAKIM HAVASINA GIRERSEK YANDI GÜLÜM KETEN HELVASI ESKI VE KECI MACLARINI ALABILIRSEK YINEDE SAMPIYONLUGUN EN BÜYÜK ADAYI BIZ OLURUZ 63 PUAN OLURKI KALAN 4 MACTAN 6 PUAN CIKARACAGIMIZI DÜSÜNÜYORUM EDER 69 PUAN BUDA BIZI 1 VEYA 2 OLARAK SÜPER LIGE TASIR YANLIZ BAZI OYUNCULAR KENDINE CEKI DÜZEN VERMELI BASTA KAPTAN EREN TOZLU NALEPA EROL CAN BALDE DE ÖNDE DEFANS SI DIZILISINI BOZACAK KOSULARI COK YAPMALI CANER HÜSEYIN COK DAHA CALISKAN OLMALI OYUNCULAR COK OYUNDA BIRBIRINE COK YARDIM EDIYORDU SON HAFTALARDA BU YARDIMLASMA BIRAZ AZALMIS DAHA DOGRUSU BÜTÜN OYUNCULAR HOCA YÖNETIM KENETLENMELI SAMPIYONLUK PIRIMI NI ACIKLASINLAR SEHRIN ZENGINLERI DE BU KALAN 6 MAC ICIN TAKIMA MADDI DESTEGINI VERMELI

Bu saatten sonra Samsunspor, Altay ve Adana Demirspor puan kaybetmez. Hekes hesabını buna göre yapmalıdır. Sonuç olarak bizim çıkabilmemiz için 72 puana ihtiyacımız olduğu görülmektedir. İstanbulspor maçı öncesi 5 puan kaybetme rezevimiz vardı ve maalesef rahatlıkla kazanacağımız bu maçta 2 puan kaybettik. Kalan 6 maçtan 5 galibiyet alamazsak Süper Ligi unutalım beyler.
05-04-2021, 10:00
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Futbolcuların ve hocanın bu işe inancı yok. Çünkü sahada ortaya konan futbol onu gösteriyor. Ayağımıza gelen fırsatları bir bir tepiyoruz. Devamlı hazırı yiyoruz artık yenecek bişide kalmadı. Bu saatten sonra artık defansta yat bekle atarsam atarım atmazsam berabere kalırım futbolu geçerliliğini kaybetti. Her maça hücum futbolu ile çıkıp kazanmaktan başka çare kalmadı. Şahsen bu saatten sonra ben bizim kendi çabamız ile üst lige çıkacağımız inanmıyorum. Rakipler hiç ummadık  puanlar kaybederse sezon başından beri yanımızda olan şansa bala çıkarız. NOTBig Grinün Altınordunun altı attığı Eskişehir maçındaki performansınızı merak ediyorum. Rezil olmayalım birde gereksiz sarı kırmızı görmeyelim yeter.
05-04-2021, 14:42
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)