bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
RE: Giresunspor - İstanbulspor
Altay bu fikstürde kolay kolay kaybetmez, en kötü Bolu'yla falan berabere kalırlar geri kalanını süpürürler. Samsun reaksiyon gösterebilir Tuzla maçı hayat öpücüğü oldu onlar için. Hoş, Tuzla şu an bu ligin en folloş takımı Eses dahil kimi koyarsan karşısına büyük ihtimalle yenemezler. Samsun da öyle çok bir top oynamadı. Altay'a 16 puan yazıyorum, 69 yapıyorlar. Samsun görece takılmaya daha müsait ama maçları kolay. Yine de Balıkesir, Menemen, Bursa, Bolu'ya takılması muhtemel. 4g 2b diyip 68 yazıyorum onlara da.
Ads ve Altınordu'nun ilk iki yapmasına pek ihtimal vermiyorum hatta Altınordu'nun seri puan kaybı yaşayabileceğini bile düşünüyorum bize kadar.
Gelelim bize, 57 puandayız. İstanbul'dan bir galibiyet çıksa bu iş bitmiş gibi bir şeydi. Eses-Akhisar-Tuzla maçlarında 3 puandan başka hiçbir şansımız yok. Bunun harici iki ihtimal var, Keçi'yi yenip, Ads- Altınordu'dan en kötü 1 puan koparacaksın. Ki eğer Keleş'i biraz bile tanıdıysam adım gibi biliyorum ki Ads ve Altınordu'ya ölümüne yatmaya gidecek. 70-72 puan yapıyor. İkinci ihtimal, Keçi'ye puan kaybettin, Ads - Altınordu'dan el mahkum birini yeneceksin. 12 - 14 puan arası yapmaya bakacaksın. Hiçbir şekilde çıkabilmemizin kesinliği yok, çünkü Altay ve Samsun kalan maçlarından tulum çıkarabilir. Ancak şu an görünürde en az 69 puan yapmamızın bizi yine de bir şekilde üst lige çıkarabileceğini düşünüyorum, Samsun'a ikili averajda üstünlüğümüz olması şu zamanda inanılmaz iyi bir durum.
Bu arada merak eden olursa diye, Altay ve Samsun ile 3'lü averaja kalırsak:
Altay 1-1 Giresun / Giresun 1-2 Altay
Altay 0-0 Samsun / Samsun 1-0 Altay
Giresun 0-0 Samsun / Samsun 0-2 Giresun
Giresun 4 gol, Altay 4 gol, Samsun 1 gol. 1-Altay, 2-Giresun, 3-Samsun.
(This post was last modified: 06-04-2021, 19:57 by bulancak28.)
|
|
06-04-2021, 19:35 |
|
|