Giresunspor - İstanbulspor
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
RE: Giresunspor - İstanbulspor
Al işte. Kazandı Altay. 66 puanmış. Yetmez 66
05-04-2021, 21:10
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Yandı gülüm keten helva. Ben de azıcık bu takımı tanıyorsam playoffa kalır seneye de bu çöplükte devam ederiz. Altay ve Samsun 5’te 5 yapar biz de kendi evimizde beraberliğe yatmaya devam ederiz.
05-04-2021, 22:07
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
Yaklaşık 2-3 ay önce söylemiştim
Herkes 65 barajı kurarken ben yetmeyeceğini söylemiştim. Minimum 68 almalıyız demiştim
Şuanki duruma göre 66 yetmeyecek gibi. Adamlar kaybetmiyor
68 anca yeter
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
05-04-2021, 22:36
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Geride kalan maçlara bakıyorum hesap kitap yapıyorum işin içinden çıkamıyorum Keçiöğren maçı çok zor olacak kolay gol yemiyorlar. Aksine bizde maç boyunca ya bir pozisyon buluyoruz ya bulamıyoruz büyük ihtimal berabere biter. Adanademir maçında bize hiç şans vermiyorum üçlük dörtlük olabiliriz. Altınordu ilk yarıya göre çok çok iyi orayada galibiyet yazmak zor. Hadi bu formsuzlukla Akhisar ve Tuzlayı yendik diyelim. Akhisarın ligde kalma işi son haftalara kalırsa oda zor maç. Yani yine Altay Adanademir Samsunun yapacağı puan kayıplarına kaldık gibi. Hoca rakiplerin fikstrünü incelemeden 66 puana tav oldu. Şimdi benim gibi hesap kitap yapıyordur. Herkesin yendiği Bandırma maçında kaleye gidemedik yensek her şey degişebilirdi. Sahada ruhsuz defans yapan takım olunca umutlar tükeniyor. Hoca desen sene başından beri Caner ve Ereni takımdan kesmedi. Resmen 9 kişi oynattı takımı, üstüne saçma sapan oyuncu değişiklikleri adam gole ihtiyacımız var forvet ve hücumcu sokamıyor takıma ulan insan zorda kalınca stoperi bile ileri gönderip forvet oynatır. Bizimki napıyor 65 de takımı ileri götürecek bir iki adamdan birisi olan Nalepayı oyundan alıyor. Takım sisteminde insan bişiler denemez mi sağ bek sol bek yer degiştir bişiler yap vs. Neyse sonumuzu Allah hayır eylesin tüm Türkiye rezil olmadan şu lig bir bitse bari.
05-04-2021, 23:50
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Hakan Keleş Adana Demir ve Altay'ın düşme hattındaki takımlarla oynacağı Akhisar, Menemen gibi maçlarda puan kaybedeceğini sanıyor başından beri forumdada söylüyorum burada hesap kitap yapanlara bizim rakibimiz kendimiz başkasının hesabını kitabını yapmaya gerek yok bugün Bandırma ve İstanbul maçlarını kazansak formalite maçlarını oynuyorduk herşey bizim elimizde şampiyon olmakta playoffa kalmakta.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
(This post was last modified: 06-04-2021, 12:33 by heyulaanil28.)
06-04-2021, 12:31
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
eeevvveeet hocamız her yerde 68 yeter diyip duruyor göreceğiz..
tamam hocamıza güvenelim ve bizim 68 yaptığımızı düşünelim rakipleri inceleyelim .
şu takdirde ;
samsun - 14 , altay-15 , adana demir-16 , altınordu-16 istanbulun ise 20 puan toplaması gerekiyor.

bu takımlar arasından adana demir ve altınordu bizimle oynuyor. adana demir 6 maçta 16 puan toplaması için 5g 1b yapması gerek keza altınordu da öyle. her ikisinin beraberlik şartı bize denk gelse bizim 4 maçta 9 puan toplamamız gerektiği ortaya çıkıyor. burada adana demir ve altınordu bence düşük kuvvet gibi gözüküyor ama şansları bence yüksek. asıl sorun altay ve samsun. keşke adana demir ve altınordu gibi olunsaydı da en azından 2. olup çıkardık. burada 3. ve 4. olmamız bile içten değil.

peki dönelim bize . biz bu 11 puanı nasıl toplayacağız. önceki kısımda yazdığımız gibi adana ve altınordu beraberlik keçiören mağlubiyet geriye kalan tüm maçlar galibiyet olması şart oğlu şart. 9 günde oynayacağımız maçlar herşeyi belli edecek . eses keçiören adana. buradan 5 puan üzeri alırsak bence işi götürürüz.

kafamda deli sorular . resmen neleri düşünür olduk. sezon başı balkes sonra menemen ankara. sonra döndük bandırma bunlar akla gelince insan üzülüyor.
06-04-2021, 18:41
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Eses-Keçi,. bir kere 6p yapacaksın buradan.

Ads- Altınordu, 2p ya da 3p iş görür. En kötü Ads'ye yenilmeyeceksin.

Akhisar-Tuzla, son maçlar olduğu için 6p alacaksın artık.
(This post was last modified: 06-04-2021, 18:53 by yirmisekiz.)
06-04-2021, 18:51
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
(06-04-2021, 18:51)yirmisekiz Wrote: Eses-Keçi,. bir kere 6p yapacaksın buradan.

Ads- Altınordu, 2p ya da 3p iş görür. En kötü Ads'ye yenilmeyeceksin.

Akhisar-Tuzla, son maçlar olduğu için 6p alacaksın artık.

Keçiören maçına 1 yazıyorum ben. İnanılmaz defans yapıp gömüleceker. Adamların ofans hattı da bizimki gibi, pek bir plan olmadan bireysel yeteneklerle gol buluyorlar ama efektif bir takım savunmaları var. Açmamız çok zor. ADS - Altınordu maçlarından bir şekilde 4 puan çıkartmamız lazım. Ki bu bile yetmeyebilir.
06-04-2021, 19:00
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Altay bu fikstürde kolay kolay kaybetmez, en kötü Bolu'yla falan berabere kalırlar geri kalanını süpürürler. Samsun reaksiyon gösterebilir Tuzla maçı hayat öpücüğü oldu onlar için. Hoş, Tuzla şu an bu ligin en folloş takımı Eses dahil kimi koyarsan karşısına büyük ihtimalle yenemezler. Samsun da öyle çok bir top oynamadı. Altay'a 16 puan yazıyorum, 69 yapıyorlar. Samsun görece takılmaya daha müsait ama maçları kolay. Yine de Balıkesir, Menemen, Bursa, Bolu'ya takılması muhtemel. 4g 2b diyip 68 yazıyorum onlara da.

Ads ve Altınordu'nun ilk iki yapmasına pek ihtimal vermiyorum hatta Altınordu'nun seri puan kaybı yaşayabileceğini bile düşünüyorum bize kadar.

Gelelim bize, 57 puandayız. İstanbul'dan bir galibiyet çıksa bu iş bitmiş gibi bir şeydi. Eses-Akhisar-Tuzla maçlarında 3 puandan başka hiçbir şansımız yok. Bunun harici iki ihtimal var, Keçi'yi yenip, Ads- Altınordu'dan en kötü 1 puan koparacaksın. Ki eğer Keleş'i biraz bile tanıdıysam adım gibi biliyorum ki Ads ve Altınordu'ya ölümüne yatmaya gidecek. 70-72 puan yapıyor. İkinci ihtimal, Keçi'ye puan kaybettin, Ads - Altınordu'dan el mahkum birini yeneceksin. 12 - 14 puan arası yapmaya bakacaksın. Hiçbir şekilde çıkabilmemizin kesinliği yok, çünkü Altay ve Samsun kalan maçlarından tulum çıkarabilir. Ancak şu an görünürde en az 69 puan yapmamızın bizi yine de bir şekilde üst lige çıkarabileceğini düşünüyorum, Samsun'a ikili averajda üstünlüğümüz olması şu zamanda inanılmaz iyi bir durum.

Bu arada merak eden olursa diye, Altay ve Samsun ile 3'lü averaja kalırsak:
Altay 1-1 Giresun / Giresun 1-2 Altay
Altay 0-0 Samsun / Samsun 1-0 Altay
Giresun 0-0 Samsun / Samsun 0-2 Giresun

Giresun 4 gol, Altay 4 gol, Samsun 1 gol. 1-Altay, 2-Giresun, 3-Samsun.
(This post was last modified: 06-04-2021, 19:57 by bulancak28.)
06-04-2021, 19:35
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Şimdi düşünüyorumda ümraniye Bandırma İstanbul maçında oynamadığımız oyunu keçiye Adanademire Altınordu yamı oynayacağız.Hiç sanmıyorum. Hakan Hoca bizim rakipleri Ankara menemen Eskişehir zannediyor herhalde. Futbolcularda işin farkına varsın şampiyonluk hepsinin fiyatını ikiye katlar. İstanbul maçı gibi menemen Samsun maçı gibi beraberliğe tav sahaya çıkarsak el bizi paspas yapar. Açıkcası üç hafta sonra üçüncülüğe düşeriz diye tahmin ediyorum. Futbol yok mücadele eksik Caner, erenin mücadelesini görünce hevesim hep kaçıyor. Kulubeye bakınca intihar edesim geliyor.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
06-04-2021, 21:04
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)