maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
RE: 8.Hafta l Gazişehir Gaziantep FK - Giresunsporumuz
bence maç günü hoca kimi oynatsa ve maç kötü sonuçla biterse tercihinden ötürü her türlü eleştirilcek
çağları'ı oynatsa ; 2 tane solak stoper olacak ve sol bekten kırma bir stoper denecek
brinneri oynatsa; 1 yabancı kesik yiyecek, ne gerek vardı buna denecek.
aykut'u oynatsa; maç eksiği var, kafası futbolda değil vs.
düşük ihtimal panos veya dodo'yu çekse stopere; orta saha kurgusunu bozacak.
4 tane ihtimal var, 4. seçenek çok çok yanlış olur. Onun dışında diğer üçü birbirine yakın tercihler bence
yine de ben aykut'un hazır olduğunu bilsem aykut'u oynatırım kaybedecek bir şeyimiz yok, paket olursakta bu maçta paket olalım, en azından bir daha oynatmayız, eğer hazır değilse brinneri oynatırım. Tabi yine dediğim gibi tercihler arasında çok farklılık yok..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
| 06-10-2017, 08:59 |
|
maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
(07-10-2017, 11:05)sokakbaşımeyhane Wrote: (07-10-2017, 10:24)maicon_28 Wrote: Bu arada Volkan Okumak 15-20 gündür falan rehabilitasyon yapıyormuş. 15 gün daha yapsa, 1 ay da takımla toplu çalışsa, güzel güzel beklediğimizden daha erken gelecek gibi. Kasım sonu gibi maça çıkmaya başlar, dialiba ve korkiş'i görünce çok ihtiyaç duymayız dedim ama yanılmışım bir an önce dönse her türlü katkısı olur. Özellikle saha içinde recep'le çok iyi anlaşıyordu..
Ikisinide kesemez. Alternatif yedek olur...5 ay oynamayan futbolcu eski formuna kavuşması için 2-3 ay duzenli futbol oynaması lazım
onu diyorum zaten bende
formda olsa dahi zaten volkan kesemez ikisini de. Demek istediğim kötü oynadıkları maçta korkiş çıkar volkan girer. Mehmet akyüz ve sinan özkan daha çok 2.forvet gibiler, kanat için ağır kalıyorlar, çabuk adam lazım rotasyonda. Bu yüzden katkı verir..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
| 07-10-2017, 11:14 |
|
mvsr
Posting Freak

Threads: 81
|
Başkan ya çok heyecanlanıyor ya da çok abartıyor sahip çıkacağım derken.Aykut hakkında ki açıklamaları;
Quote:Bir gazetecinin Aykut Demir'in transferinin gerçekleşmesinin ardından yapılan eleştiriler konusunda yönetttiği soruyu yanıltan Başkan Bozbağ; “Yetiştiğim ortam, ailem görgüm, arkadaşlarımın yetiştiği ortam bir futbolcu alınırken diline, dinine, ırkına, dövmesine sakalına bakılmaması. Ben öyle gördüm. Benim bakacağım şey, futbolcu kulüp içinde ne yapıyor. Kılık kıyafeti nasıl. Kulüp içinde başka bir ayar mı çekiyor, ben ona bakarım. Geçen sene Dilaver Güçlü’yü aldım. Her yeri dövmeydi, sıkıntı yok. Aykut’u aldık, tarikatçı diyorlar. Ne tarikatı ya. Bunu yapan kendini kapıda bulur. Burası Giresunspor. Ben oyuncunun saçına, sakalına, dövmesine, küpesine bakmam. Ben futbolculuğuna bakarım. Benim Atatürkçülüğü kimse sorgulayamaz” dedi.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
| 07-10-2017, 11:53 |
|
|