Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(11-01-2018, 13:26)sokakbaşımeyhane Wrote: Ya okafor gibisi gelecek ya da çok iyi adam arası olmayacak gibi

cok iyi adam olmaz bence. bu saatten sonra okafar da olmaz. bence yine arasi olur dale gibi.
11-01-2018, 13:32
Reply
Slck28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Vedat gitmiş "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" rızeye alamadınız  bı adamı be kimi alacaklar bakalım bu lige yabancı getirdiğinde alışamıyor en az 7 8 maç resmen daleyle sinana kaldık nefret olsun ya acayip sinir oldum bu duruma.
11-01-2018, 13:45
Reply
yalavu Offline
Senior Member

Threads: 0
Ligin en iyi futbol oynayan takımıyız özellikle ofans futbolu oynuyoruz atanımız iyi olsaydı en az 5-6 puanımız daha vardı iş bu raddeye gelmiş Okafor dale kurtarmaz bu sene çıktık çıktık fırsat senesi bu desteği bulamayız zor Başkan çıkartamazsam bırakacam dedi zaten bu kadar sıkıntılı zamanları atlatıp bırakmak istemez kimse gönlünde süper lig te başkanlık yapmak var ben olaya buradan bakınça Başkan klübün menfaatleri doğrultusunda en iyi ismi araştırdığını düşünüyorum sağ gösterip sol vurabilir Başkan Pote gibi. Vedat konusuna gelince hayırını görsünler 2.5 yıllık anlaşmışlar bonservisi almışlar muhtemelen g.birligi hatrı sayılır bir mebla almıştır artı vedatın aldığı.
11-01-2018, 13:52
Reply
stantheman05 Offline
Senior Member

Threads: 2
Abdulkerimle resmi sözleşmeyi imzalamışlar,güzel transfer oldu. Vedat meselesi yüzünden argo kelimeler kullanıyordum ama bi nebze keyfim düzeldi.
11-01-2018, 13:57
Reply
gire28sun Offline
Senior Member

Threads: 3
Ben Pote'nin transfer edilerek hem çok iyi bir santrafor transfer edeceğimizi hem de Rize'ye Vedat için misilleme yapılacağını düşünüyorum.
İnadına Giresunspor !!!
11-01-2018, 14:01
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
sol ve sağ beke alternatif transferler yapılması lazım, sol bek için bildiğimiz kadarıyla çalışma yapılmıyor, sağ bek için alternatif transfer olacağından Ömer'de Erkan'da olur açıkcası ama bir an önce olması lazım

M.Reis benim en sıkıntılı baktığım transfer ama rotasyonda bile kullanılsa bile ligin ilk yarısına göre +1 orta saha için rotasyona sokabilecek bir oyuncu daha olmuş oldu

forvet için çok bekledik, keşke en azından Ergin olabilseydi yerliydi hiç yoktan, yabancı gelse şimdi nasıl bir yabancı geleceğini bilemediğimiz gibi bir de bir yabancımız kadro dışında kalacak ki bu muhtemelen Dale olacak o halde yedek forvetin yok nasıl olacak bilemiyoruz, geçenlerde her iki kanatta oynayabilen bir oyuncu transfer edebileceğimiz yazıyordu bu durumda Korkiş ya da Dialiba kadro dışı kalıp Dale kadro yapar gibi

Pote için imkanları epey zorlamak lazım yoksa koca sezon forvetsizlikten heba olacak
11-01-2018, 14:26
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
abi imkan falan zorlamayalım ya pote için

6 aylık 3 milyon tl para istiyor
kulübü 1 milyon euro istiyordu hadi onu düşürdük diyelim 500 e falan 2 milyon küsür yapıyor

5-6 ay oynayacak diye 1 adama 5 milyon TL dökülür mü ? Ya tutmazsa paket oluruz
geçen seneye kadar bozbağ 5 milyon tl ye takımın yarısını kuruyordu Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
11-01-2018, 14:35
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(11-01-2018, 14:35)maicon_28 Wrote: abi imkan falan zorlamayalım ya pote için

6 aylık 3 milyon tl para istiyor
kulübü 1 milyon euro istiyordu  hadi onu düşürdük diyelim 500 e falan 2 milyon küsür yapıyor

5-6 ay oynayacak diye 1 adama 5 milyon TL dökülür mü ? Ya tutmazsa paket oluruz
geçen seneye kadar bozbağ 5 milyon tl ye takımın yarısını kuruyordu Big Grin

ben zaten direk 700 ver getir demiyorum

şöyle de birşey var kaliteli bir forvet almazsan zaten her türlü paket olacaksın, ya herro ya merro durumu var bizde, basıcan parayı vurucan kırbacı başka çare yok, yoksa yine ah vah çekip oturucaz kıçımızın üstüne
11-01-2018, 14:50
Reply
gire28sun Offline
Senior Member

Threads: 3
Beyler aranızda başkanla arası iyi olan felan varsa, Pote konusunda gaz felan versin. Bak Rize Vedat'ı aldı elimizden, bize siz kimsiniz der gibi,bu iş artık transfer olayından çıktı memleket meselesi oldu gibisinden bişeyler patlatsın işte Big Grin
İnadına Giresunspor !!!
11-01-2018, 14:58
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
ben pote konusunda şüpheliyim. tamam dortmunda gol atmış bir santrafor olabilir ama bizim lig kasap lig. bizim lig zemini kötü lig. alışma süreci de var. tamam pote bu ligde oynadı biliyor ama ben pek sıcak bakmıyorum. başkan bence başka santrafor alıcak. vedattan da bir para gelecek elbet. yüzde 10 u bizimdi.
11-01-2018, 17:23
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)