Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Başkan yine aynı açıklamayı yapmış.Para konusundan dem vurmuş.Asgari bir borçla buralardayız demiş.Hani bu kulübün borcu yoktu ? Milyonlar verip oyuncu getirmek kolay diyor.Oyuncularımız gitti maaş bütçesinde boşluk var.Nerede bu paralar ?
Ayar oldum "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".Borçsuzdu hani bu kulüp.İşiniz gücünüz yalan dolan.50 milyon borcu olan kulüpler bizden daha iyi arkadaş.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
27-01-2018, 00:12
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
(27-01-2018, 00:12)mvsr Wrote: Başkan yine aynı açıklamayı yapmış.Para konusundan dem vurmuş.Asgari bir borçla buralardayız demiş.Hani bu kulübün borcu yoktu ? Milyonlar verip oyuncu getirmek kolay diyor.Oyuncularımız gitti maaş bütçesinde boşluk var.Nerede bu paralar ?
Ayar oldum "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".Borçsuzdu hani bu kulüp.İşiniz gücünüz yalan dolan.50 milyon borcu olan kulüpler bizden daha iyi arkadaş.

Sene başında kontrollü borçlanacağız mı ne dedi. Onun borcudur.150 milyar falandır ag. engel olurdur transfere. 
   Giresun tarihinin en iyisi geliyormuş güney amerikadan. Tevezi getirsen alışması ısınması 4 5 hafta. Lig biter.
27-01-2018, 00:18
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Bu sefer çok fena cuvalladilar..hocayi hakemi hedef gösterecekti taraftar aptal değil yemedi adam gibi topçu getirmezse tepkiler tavan yapacak farkında çok çok iyi adam getirmeli yoksa işi zor
Derelili çotanak
27-01-2018, 00:28
Reply
Slck28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Geçen senemi yoksa bu senenin başımı tam hatirlamiyrm yine böyle amerikadan oyuncu gelecekti menajer başka takimla anlasmisti son anda hepsi yalan şu zamana kadar 15 kişinin adı geçti 1 kişi dahi alınmadı yemezler artık. İlk iç saha maçını iple çekiyorum bakalım bu kötü gidişe nasıl tepkiler gelecek.
27-01-2018, 00:39
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
Sabah İstanbul'dan yola çıktım, bir saat önce Giresun'a geldim, abartmiyorum saat başı sigara molası verdim ki foruma girip bakayım, haber sitelerine girip bakayım, eşek değiller ya bugün bari almışlardır 50 yaşında da olsa bir forvet diye ama nafile. Futbolu bırakmıştır ama Aydın Çetin ibrahima sorry cisseye razıyım lan.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
27-01-2018, 00:45
Website Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
(27-01-2018, 00:39)Slck28 Wrote: Geçen senemi yoksa bu senenin başımı tam hatirlamiyrm yine böyle amerikadan oyuncu gelecekti menajer başka takimla anlasmisti son anda hepsi yalan şu zamana kadar 15 kişinin adı geçti 1 kişi dahi alınmadı yemezler artık. İlk iç saha maçını iple çekiyorum bakalım bu kötü gidişe nasıl tepkiler gelecek.

geçen seneydi. En iyisi gelecek dendi, yıldız gelecek dendi, sonra futbolcu vazgeçti, başka takıma gitti. 
Ricardo Pedriel'le anlaşıldı her şey tamam. Ekonomik sınıf yerine business class uçak bileti istedi. Başkan caydı transferden.
Yine sürekli en iyisi gelecek dendi.  Transferin son günü, son yarım saatte Onyekachi Okafor ile anlaşıldı Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
27-01-2018, 00:56
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
Hamroun davasını soracak erkek bir basın mensubu aranıyor...

Gerçi basının biri elazigin tahtası kapalı, humam tarık bizde diyor, diğeri Canberk elazigda diyor. Canberk elazigda diyen en azından sallamiyor, diğeri yüz isim verdi bir ayda, biri bile tutmadı.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
(This post was last modified: 27-01-2018, 01:18 by chotanax.)
27-01-2018, 01:08
Website Reply
emre_1466 Offline
Posting Freak

Threads: 10
Canberk her yere gitti transfer dönemi bitene kadar 4-5 yere daha yazarlar.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
27-01-2018, 01:21
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Bize ne Canberk’ten.Takımdan defansta 3 gitti 2 geldi.Ben ona bakarım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
27-01-2018, 01:25
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
başkan giresunspor tarihinde böyle biri yok. Çok iyi biri gelecek demiş. Okafor hayırlı olsun
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
27-01-2018, 09:31
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)