RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
güzel kardeşim bu benim yorumum beni bağlar ben yeri gelir tükürdüğümüde yalarım ergün olayında yanıldım mehmet birinci hakkında da görüşüm bu sen nasıl yeşil giresun başlığında herkes yücel hocayı istemiyorken sen onu savunuyorsan bu senin görüşündür benimde görüşüm böyle
Mehmet Birinci ile benim sorunum yok severim kendisini kendide inanmıyor 3-4 hafta önce tempo tv gazeteci Ali abimiz kendisine şu soruyo yöneltmiştir mehmet hocam bu takıma gelirken takımdan böyle performans bekliyormuydunuz mehmet hocada cevabı valla Ali bey Mustafa başkan telefonla aradı Giresuna davet etti takımı tribünden izledim sonra anlaştık bu takımı ligde tutarım sözünü verdim ama 3 hafta sonra takımı playoff potasında bir 3 hafta sonra Hatayla şampiyonluk mücadelesinde kendimi buldum ben bile havaya girdim yeri geldi ceketimi attım yeri geldi sırılsıklam oldum yani mehmet hoca gelirken bile bu takımı bu noktada görmüyordu benim Mehmet hoca ile sorunum yok gelirkende dedim iyi bir hava katar dedim takıma playoff olabilir dedim dahada iyisi oldu bu takım şampiyon olacak inşallah uzun vadede takımda kalır ama bana göre uzun vade gitmiyecek gibi umarım yanılırım bu görüştür herkesi görüşünü kendini bağlar.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|