4. Hafta | Giresunsporumuz 1-1 Altınordu
29-09-2014, 23:01, (This post was last modified: 30-09-2014, 00:03 by genoa28.)
RE: 4. Hafta | Giresunsporumuz - Altınordu
(28-09-2014, 18:35)kerasus Wrote:
(28-09-2014, 18:31)genoa28 Wrote: o'nu büyük başkan bulacak, malum Barış dışında bütün transferleri o yapmış gibi duruyor, sanırım bu takımı başarıya taşıyacak bir hocayı da bulur.

bu arada geçen hafta da yazmıştım Mehmet Birinci konusunda ki fikirlerimi, takımın td'si o olduğundan o'nu eleştirmem gayet normal, kaldı ki başarılı olursa tebrik ve teşekkür ederiz durum bundan ibaret.
kusura bakma ama resmen kıvırıyorsun. ben sana hoca transferi yap, git hocayla anlaş ve takımın başına getir demedim. piyasada istediğin özelliklerde hoca kim onu sordum. sadece isim söyleyeceksin. piyasada öyle birisi yoksa başkan yaratacak değil heralde. varsa istediğin özelliklerde bir hoca kim olduğunu söyle. sana hoca transferi yok demedim, kıvırma.

kıvırma filan pek hoş olmamış, zira kıvırdığımız filan da yok.

ben taraftarım benim işim imkanlarım dahilinde maddi ve manevi kulube destek olmak, haliyle ortada sıkıntılı bir durum varsa da kişi veya kişileri eleştirmem de gayet normal.

senin sorduğun soru biraz da şans işi, sezon başı Sarıyer'den kovulan, kariyerinde hiç şampiyonluğu olmayan biri bizi şampiyon yaptı (kaldı ki daha önce 1.lig kariyeri yok Giresunspor hariç), örnekleri çoğaltırsak da Hüsnü Özkara bu ligde şampiyonluk yaşamasına rağmen bizde batırmıştı, direk şu olsun demek bana pek mantıklı gelmiyor çünkü o'nun da başarısız olma ihtimali var, kaldı ki futbol dehası Bozbağ sanırım bu işinde üstesinden gelir yani hocayı bulmak o'nun işi. isim mevsuzuna gelirsek Levent Eriş ilk aklıma o geldi ama birkaç isim daha olabilir tabi.

(28-09-2014, 21:31)kerasus Wrote:
(28-09-2014, 18:06)A kişisi Wrote: mehmet hocacılar savunmaya geçmişler hemen, tamam takım berbat ama koca maçta tek net pozisyonunu rakibin savunmacısının hatasıyla bulmuşsan, 4 maçda 2 gol atabilmişsen sıkıntı var demektir, takımın başında hoca olmasa 3 puan yine alır 2 gol yine atardık emin olun...

(28-09-2014, 21:10)B kişisi Wrote: Bu takımı Mehmet hoca ligde tutar.Yalnız benim anlamadığım 2 haftadır aynı hata yüzünden puan kaybediyoruz ki zaten bu kadroyu ligde tutacak başka da hoca olmaz.Olsa da tuzlu olur.
Hocanın Barış Bakır tercihi çok saçma.Adamın bugün olumlu hareketi yok.Rıdvanın sahadan çıkması yanlış ayağına hakim nadir oyuncularımızdan.Rıdvan çıktı Cihan onun yerine geçti ne oynadı Cihan orada solda daha iyiydi.
Abdülaziz hayal kırıklığı.Forvetimiz yok.Orta sahada yaratıcı oyuncumuz yok.
iki farklı kişi ve iki farklı hocayı eleştiren mesaj. aradaki fark çok bariz. buna göre, ilk mesajın çok bariz şekilde artniyetli olduğunu söyleyebilirim. ilk mesajı yazana, hoca yarın gönderilecek ama takım ligi bu puanla yani 3 puanla kapamış olacak bundan sonraki haftalarda desen hiç düşünmeden kabul eder. adamın sıkıntısı takımın gidişatı değil, hocanın ismi.

anlıyorum.
Reply

Messages In This Thread
RE: 4. Hafta | Giresunsporumuz - Altınordu - by genoa28 - 29-09-2014, 23:01

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)