4. Hafta | Giresunsporumuz 1-1 Altınordu
30-09-2014, 11:10,
RE: 4. Hafta | Giresunsporumuz - Altınordu
(29-09-2014, 23:01)genoa28 Wrote: kıvırma filan pek hoş olmamış, zira kıvırdığımız filan da yok.

ben taraftarım benim işim imkanlarım dahilinde maddi ve manevi kulube destek olmak, haliyle ortada sıkıntılı bir durum varsa da kişi veya kişileri eleştirmem de gayet normal.

senin sorduğun soru biraz da şans işi, sezon başı Sarıyer'den kovulan, kariyerinde hiç şampiyonluğu olmayan biri bizi şampiyon yaptı (kaldı ki daha önce 1.lig kariyeri yok Giresunspor hariç), örnekleri çoğaltırsak da Hüsnü Özkara bu ligde şampiyonluk yaşamasına rağmen bizde batırmıştı, direk şu olsun demek bana pek mantıklı gelmiyor çünkü o'nun da başarısız olma ihtimali var, kaldı ki futbol dehası Bozbağ sanırım bu işinde üstesinden gelir yani hocayı bulmak o'nun işi. isim mevsuzuna gelirsek Levent Eriş ilk aklıma o geldi ama birkaç isim daha olabilir tabi.
arkadaş ben sana git hocayla anlaş ve takımın başına getir demiyorum zaten. sadece kendi fikrini soruyorum. taraftar fikir belirtemezmi? burası bi taraftar forumu ve burada zaten taraftarlar kendi düşüncelerini aktarır kendi yorumunu yaparlar. ki sende zaten bu takımın hocası mehmet birinci değildir diyerek kendi fikrini dile getirmişsin. onu söylerken klüpte yönetici falanmıydın? işine geleni söyleyip işine gelmeyince ben taraftarım muhabbetine girersen, ozaman hoşuna gitmeyen kelimeler duyuncada kızmayacaksın.

şans işine gelirsek, sen geçen sene hiçmi izlemedin bu takımın maşlarını yahu? o şampiyonluğu nasıl şansa bağlıyorsun vallahi çok enteresan. çıktık takır takır top oynadık ve tabiri caizse eze eze şampiyon olduk. hemde göztepenin her türlü şike teşebbüslerine rağmen. kaldıki mehmet hoca bizde daha öncede çalıştı. o zamanda çok güzel top oynatıyordu. yani geçen sene oynattığı futbol şansla alakası yok, adamın oyun sistemi bu yani.

sarıyerden kovuldu demekte yine körü körüne bi eleştiri olmuş. zira mehmet hoca sarıyere önceki sezon gitti. düşme hattından aldığı takımı rahat bir konumda ligde bıraktı. sonraki sezon ise bıraktığı esnada takım hala namağluptu. ve mehmet hoca bıraktıktan sonrada sarıyer daha iyi bir konuma gelmedi zaten. demekki sıkıntı mehmet hocada değilmiş. bu arada mehmet hoca sarıyere gittiği sezon ki bizim halimizi anlatmaya gerek yok heralde. hemde başımızda kim vardı? ergün penbe. hani mehmet hoca 1.ligde bizden başka takım çalıştırmadı diyorsunya, 1.ligde kaç tane takım çalıştırmış olan ergün penbe ne yaptı acaba? yada şöyle sorayım, ergün bukadar takımı hangi özelliğiyle çalıştırdı acaba? kariyerindeki başarılarından dolayımı yoksa gs etiketi olduğu içinmi?

birde bu muhabbet geçen haftada dönmemişmiydi? yani yok işte 1.ligde giresunspor dışında takım çalıştırmadı falan. daha öncede dile getirmiştin ve tutmamıştı bu. bence daha özgün şeyler bulmalısın. tamam anlıyorum hocayı eleştirmen lazım ve malesefki yapabileceğininde en iyisini yapıyor takıma. ama her hafta aynı cümlelerde yemiyor artık. daha özgün şeyler bulmalısın eleştirmek için Smile

levent eriş konusuna gelirsek. mehmet hoca iyidi levent hoca daha iyi olurdu mevzusuna girmeyecem. göreceli bi kavram sonuçta. ama merak ettim, levent erişe verecek kadar çok paran varsa takıma forvet niye almadın diye sormazlarmı? yada levent erişi getirecek kadar zenginsen, az daha üstüne ver hikmet karamanı falan getir daha iyi. yan, eşek yüküyle para döktükten sonra hocadan bol ne varki ülkede? bir diğer hususta, levent eriş gelsin başarılı olup olmaması olgun pekerin bi telefonuna bakar. olgun tutupta bu takımı küme düşür desin hiç düşünmeden uygular. kendisi olgunun köpeklerinden biridir. futbol dünyasının en karaktersizlerini sıralasan zirveye oynar.
Reply

Messages In This Thread
RE: 4. Hafta | Giresunsporumuz - Altınordu - by kerasus - 30-09-2014, 11:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)