20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor
quaresma_28 Offline
Senior Member

Threads: 2
RE: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor
Abwo'nun dikkat çekecek kadar yorulduğunu sanmıyorum bende sen ona topu 90+5 de de versen gider deparını atar.Dramatik şekilde golü yemek kötü ama sağlık olsun diyelim haftaya zor maç var fikstür daha da zorlaşacak umarım kaçan 2 puanı aramayız gerçekten..
16-02-2015, 18:23
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
birol hakkinda bir sey demek istemiyorum

bence ilerliyen haftalarda takima adapte olunca iyi bir performans sergileyecek..

ama alaattine acayip ayar oluyorum ondan bisey olmaz

bence takimin en iyi orta sahasi acik ara ridvan.Dusundukce sinir oluyorum.Bir takimin en iyi orta sahasi ridvan , tek forveti ergun (veya vedat) olabilir mi ya.Çildirmamak elde degil..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
16-02-2015, 20:36
Reply
Sercan28 Offline
Senior Member

Threads: 7
Aslıda oturup sakin kafaya düşününce hedefi sadece ligde kalmak olan ve bunu gerek yönetim, gerek teknik heyet, gerekse futbolcu bazında defalarca vurgulamış olan bir takıp için fazla kendimizi yıpratıyoruz diye düşünmeye başladım ben.
Biz bitti demeden bitmez !
16-02-2015, 21:11
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Takım devrearası çalışmamış her maçın sonlarında takım dökülüyor erkan hoca dikkat etsin maç kazanamamak stres yapar alt taraf ile makas Daralirsa tehlikeli rüyalar başlar
Derelili çotanak
16-02-2015, 22:59
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
İkinci yarı başladı başlayalı takımda bir düşüş olduğu kesin Manisa maçını şansa aldık 70 dk uyuduk o maçta bir akıllı pasla golü bulduk galip geldik Samsun maçında yenildik Adana Demir maçı şu ana kadar en iyi mücadele gösterdiğimiz maçtı bence arkadaşlara katılıyorum takım ikinci yarıya kötü başladı ilk yarıdaki Giresun değiliz açıkca belli oluyor tek sevindiğim nokta erken form tutmuş olsaydık ligin sonunda tökezlerdik diye düşünüyorum şimdi yavaş yavaş form tutup ligin sonlarında iyi yerlerde olabiliriz ama çok transfer Erkan Hocanın aklını karıştırmış gibi....Allah aşkına bide şu Ergün sevdasından vazgeçelim iki haftada Ziyaya veya başkasına şans vererelim olmadı tamam Ergüne geri döneriz...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
16-02-2015, 23:17
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
bu sene hayırlısıyla ligde kalmayı başarıp seneye bütün kontrolü hocaya verelim ne yapıyorsa yapsın.

devre arası transferinde şu ana dek korktuğumuz başımıza geldi, hepimiz takımın ritmi bozulur diye korkuyorduk oldu da sanki bunu Altınordu maçında daha net anlarız sanırım ama yine de iyi top oynayıp mücadele ediyoruz biraz ritim sıkıntımız var o'nu da tekrar yakalarız gibi, alt tarafta ki takımlar sıkıntılı ama Manisa dahil hepsinin kadrosu fena değil son haftalara doğru galibiyetler alabilirler bu da bizim en kısa zamanda 2-3 galibiyet almamız gerekliliğini ortaya koyuyor buna Altınordu ile başlamak lazım.
17-02-2015, 00:17
Reply
voleur28 Offline
Member

Threads: 0
inanılır gibi değil kazansak play-of potasında olacağız....90'da gol mü yenir ya 80,70,60,50'de ye doksanda yemeyeceksin arkadaş....yazık oldu 3 puana adanademirden aldığımız 1 puanın önemi kaldı mı şimdi?......sağlık olsun yinede seviyoruz bu armayı.....
17-02-2015, 00:25
Reply
körliman tayfa Offline
Senior Member

Threads: 0
90 da yedıgımız gole play off şansımızı elimizle itmemize çok üzülüyorumda süper ligden rize ve karabügün ptt 1,lige gelme adayı olmasınada bir o kadar sevınıyorum bizim düştügümüz sezon hepsi bayram edıyordu
17-02-2015, 10:12
Reply
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
Antonu çok arıyor takım.Anton gidince ortasahanın direnci bayağı düştü keşle kalsaydı takımda.
Genç Çotanaklar

17-02-2015, 15:27
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Denizliyi bilemem de bu hafta izlediğimi Manisa Kayseri karsısında sansa bala yenildi ilerleyen haftalarda düşmemek için iyi mücadele vereceklerini düşünüyorum....İkinci yarıya bizim altımızdaki bütün takımlar hariç iyi transfer yaparak tırmanışa geçtiler bizse ne yaptıgımızı bilmeden transfer yapıp şuursuzca hareket ettik yapılacak akıllı 3 transfer bile yeterdi bize...

Böyle kolay gördüğümüz maçlarda puan dagıtmaya devam edersek korkulu rüya yaşayabiliriz şurda önmüzde güzel bir seri vardı berbat edeceğiz gibi görünüyor yarın üst sıralardaki takımlara karşı oynayacagız aklımızı başımıza alıp bir an once 40 puan yapıp keyfimize bakalım...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
17-02-2015, 20:37
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)