23.Hafta | Ümraniyespor 1-0 Giresunsporumuz
03-03-2017, 18:47,
RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
(03-03-2017, 16:32)stantheman05 Wrote: Yahu passolig dediğimiz şeyi çıkartmak çok zor bişey değil ki,nesini kötülüyosunuz anlamadım. Çıkartması 17 lira. Ben giresunda olsam kesin alırdım. İstediğiniz maç için bilet tanımlatabilirsiniz gerekli parayı yatırıp. Yapamayanlar için stadyum girişlerinde yapıyolar zaten. Nedir ki zor olan? Sadece parayla birlikte yanında kartı da götürüyosun o kadar. Güvenlik için yapılan bi uygulama sonuçta. Takımına sevdalı adam passolu da gider passosuz da. Ha illa passolig olmalı demiyorum ama olması da bişey değiştirmedi benim açımdan.

peki güvenliğe ne gibi katkısı olmuş acaba? Güvenlik için değil güvenlik bahanesiyle milleti yolma projesi. passolig ilk çıkarken birsürü artısı sayıldı ama hiçbiri gerçekleşmedi. Mesela karaborsayı önleyecekti, sonuç? aynı tas aynı hamam devam. eğer passolig sistemi güvenli bir ortam sağlıyorsa, olay çıkmasını önlüyorsa ozaman ne diye deplasman yasakları devam ediyor? stadlarda şiddetimi mi önlemiş? küfürlü tezahüratlarımı önlemiş? güvenlik açısından herşey eskisi gibi. ha bi farkla, seyirci sayısını azalttı, stadları boşalttı tabi. güvenlikten kasıtları insanları maçlara gitmesini önlemekse evet başardılar. Mesela önceki sayfada yazıldı bu maçta bazı tribünleri güvenlik nedeniyle kapamışlar, sahaya çok uzak kalıcaz. e hani passolig güvenlik amacıyla değilmiydi zaten? bu maçtada passolig olduğuna göre zaten olay çıkmazdı tribünleri neden kapatıyosun? 

mesele passolig çıkarmanın zorluğu değil. ben giresunspor maçına gitmek için hiç alakam olmayan bir bankaya neden para ödemek zorundayım? ben mümkün mertebe bulaşmak istemiyorum mesela mecbur kalmadıkça. altı üstü bi maça gitmek için istemediğin bir bankanın müşterisi olmak zorunda kalmak saçma değil abes bir şey. ha çok gerekli bişeyse verirsin bi devlet bankasına. koskoca sistemi damadına peşkeş çek, klüpler sıkıyorsa katılmasınlarda göreyim. 

(03-03-2017, 17:18)Çotanax Wrote: Bu işin lamı cimi yok maça gideceksin arkadaş. Öbür türlü taraftarlıktan bahsetmeyeceksin. Mesele Giresunsa gerisi teferruattır.

kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş. gittiğim deplasman sayısı kadar yaşı bile olmayan bebeler tutmuş taraftarlık öğretir olmuş Big Grin    he yavrum he ondan  Tongue
Reply

Messages In This Thread
23.Hafta | Ümraniyespor 1-0 Giresunsporumuz - by Besli28 - 28-02-2017, 15:54
RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by Besli28 - 01-03-2017, 19:21
RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by kerasus - 03-03-2017, 18:47
RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by Besli28 - 04-03-2017, 19:13
RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by Besli28 - 05-03-2017, 12:05
RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by Besli28 - 05-03-2017, 15:09
RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by Besli28 - 05-03-2017, 19:54

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)