5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz
dün akşam hüsam gönül kahvesinden çıkarken arkadaşlarından biri lan gabakçı iyi geceler dedi. ulan ne güldüm ya istemsiz bir şekilde Big Grin Big Grin
15-09-2017, 12:20
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Passolig saçmalığına söylenmek için çok geç artık. İlk çıktığında almayıp zarar etmeleri sağlansaydı anında geri adım atmak zorunda kalacaklardı. Sonuçta sistem vs bi yatırım yapıldı banka tarafından. Karşılığını da fazlasıyla aldılar, bundan sonra geri dönülmesi imkansız olduğu gibi basketbola da gelmesi an meselesi.
15-09-2017, 12:38
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(15-09-2017, 12:38)kerasus Wrote: Passolig saçmalığına söylenmek için çok geç artık. İlk çıktığında almayıp zarar etmeleri sağlansaydı anında geri adım atmak zorunda kalacaklardı. Sonuçta sistem vs bi yatırım yapıldı banka tarafından. Karşılığını da fazlasıyla aldılar, bundan sonra geri dönülmesi imkansız olduğu gibi basketbola da gelmesi an meselesi.
Iktidar değişmeden değişmez böyle halk böyle muhalefet olduğundan iktidarda degismez
Derelili çotanak
15-09-2017, 16:53
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Konu dışı; karşıyaka iflasın eşiğinde. Yardım edeni de olmaz İzmir takımı.
15-09-2017, 17:03
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
briner denizli maçı kadrosuna alınmamış . o zaman biz bu adamı niye aldık niye para veriyoruz. hadi jones kulup bulamadı da kaldı . onu götürüyor denizliye . bir sürü hucum oyuncumuz var zaten. alsana brineri . bi sakatlık oldugunda sokarsın oyuna. maçta bide şimdi gider jones u oynatır hepten çıldırırım
15-09-2017, 19:18
Reply
halil28 Offline
Member

Threads: 0
Jones bence cok calisip kendini ispatlamali. Giresunspor futbol hayatinin son sansi bence. Cizre macinda ilk 11 yapip kendini gostermeli. Yoksa abwo gibi amatör u görür
15-09-2017, 19:23
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
jones'a geçen sene o kadar laf ettim ama hala içimde bir ukte, doyamamışlık var. O ilk gelişindeki kazmalığını saymazsak muhteşem performansını, ayıboğan, kara tren performansı gözümün önüne gelince insan bir ah çekiyor. Geçen seneki berbat performansına rağmen, yine istemsizce bir "acaba?" diyorum Smile

bence jones'un alınması daha doğru denizli kadrosuna. Es kaza brinner oyuna girer, anıl atağ, onur demir veya özgür yılmaz ingilizce-portekizce falan bilmez. Bir orta açarlar iletişim eksikliğinden yan topta hata çat gol falan olur Big Grin

bu arada inşallah süper lige çıkarsak kaleci ve 2 stoper ikilisini yabancı yaparım. Yani üçüde yabancı olsun, atıyorum biri Türk, ikisi yabancı olmasın Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
15-09-2017, 20:23
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Vay anasını ali sami. Lan biz bu Jones'a hala mı para veriyoruz lan? Hazırlık kampında bir ara Jones tekrar deneniyor söylentisi vardı ama beğenmedik gitti sanıyordum. Bizim sokağa atacak paramız yok lafını biz yanlış anlamışız beyler. O gerçek manada kullanıyormuş meğer. Yani parayı alıp durduk yere yolun ortasına dökmeyiz gibi. Bizde sandık ki boşa harcayama yapacak paramız yok demek istiyor. Tam tersi maşallah hiç işimize yaramayan oyuncuya 3-4 senedir para ödüyoruz. Keza doğru düzgün verim alamadığımız Abwo'ya da 3 sene ödedik. Arada gelip geçen Okafor'ları zaten saymıyorum. Transferde güya ucuza kaçıyoruzda, bu sokağa atılan paralar toplasanız kaç Ayite, kaç Pote eder kimbilir?

Birde bildiğim kadarıyla eksik bölgemiz stoperdi. E biz tamda yabancı kontenjanı açılmışken stoper yerine kazmalığı test edilip onaylanmış ve çokta ihtiyacımız olmayan bir oyuncuyu kadroya alıyoruz. Demek stoper diye aldığımız Briner Okafor'un stoper versiyonu falanmı acaba?
16-09-2017, 01:42
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
(16-09-2017, 01:42)kerasus Wrote: Vay anasını ali sami. Lan biz bu Jones'a hala mı para veriyoruz lan? Hazırlık kampında bir ara Jones tekrar deneniyor söylentisi vardı ama beğenmedik gitti sanıyordum. Bizim sokağa atacak paramız yok lafını biz yanlış anlamışız beyler. O gerçek manada kullanıyormuş meğer. Yani parayı alıp durduk yere yolun ortasına dökmeyiz gibi. Bizde sandık ki boşa harcayama yapacak paramız yok demek istiyor. Tam tersi maşallah hiç işimize yaramayan oyuncuya 3-4 senedir para ödüyoruz. Keza doğru düzgün verim alamadığımız Abwo'ya da 3 sene ödedik. Arada gelip geçen Okafor'ları zaten saymıyorum. Transferde güya ucuza kaçıyoruzda, bu sokağa atılan paralar toplasanız kaç Ayite, kaç Pote eder kimbilir?

Birde bildiğim kadarıyla eksik bölgemiz stoperdi. E biz tamda yabancı kontenjanı açılmışken stoper yerine kazmalığı test edilip onaylanmış ve çokta ihtiyacımız olmayan bir oyuncuyu kadroya alıyoruz. Demek stoper diye aldığımız Briner Okafor'un stoper versiyonu falanmı acaba?

öyle oluyor haliyle. ama adamın geçmişini biliyoruz. bandırma gibi bir takımda oynamış (küçümsemek değil ) sonuçta. takımda küme düşmüş. jones un kontratı 2 yıllık idi . adam dedi kulup bulamadım . tak kulupte kaldı. ama bak igors kardeşime. adam oynayamacaksam gideyim dedi gitti. adam gibi adam . karşılıklı feshetti. adamın çünkü alıcısı da var. çok severdim igors u . neyse hakkımızda hayırlısı . iyi paralar dönüyor yabancılarda ama benden demesi.
16-09-2017, 01:59
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Jones amele sümüğü gibi yapışıyor arkadaş. İlk geldiği sene de öyleydi
16-09-2017, 10:53
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)