16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
18-12-2017, 23:31, (This post was last modified: 18-12-2017, 23:41 by maicon_28.)
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
ama doğru olma ihtimalini kabul etsek bile dortmund'a gol atsa da pote'yi istemem.
30 yaş üstü adamlara takıntılıyım, bazı istisna futbolcular hariç 30+ adam istemiyorum.

Ben olsam brinner,dale,jones'u gönderirim. Takımda kalır 4 yabancı, hatta dialiba'yı da gönderirim ama hadi o kalsın.

-2 yabancı forvet alırım. Malum 1 tane alırsak tutmama ihtimali yüksek olur, 2 tane yabancı santrafor alırız. Hangisi tutarsa o oynar. Sene başında da söyledim. 2 yabancı santrafor almalıyız diye. Golcün tırt çıkarsa patlıyorsun, hea oldu da çok düşük bir ihtimal ikisi de iyi çıksa 4-4-2 falan oynarsın.
-kanata Burak Çalık
-Sol beke Erkan Kaş
-Orta sahaya vedat bora, sami can keskin, uygar mert zeybek, bilal kısa olabilir
-Kaleye Nihat Şahin, Ali Şaşal Vural dan biri
+ ek olarak volkan okumak geri dönüyor

aykut geç alıştı, takıma geç uyum sağladı ama şuan süper. Bu yüzden stopere gerek yok bence. Özgür 11 dönmeli aykut-özgür olmalı. Belki 1 tane maliyeti düşük stoper alınabilir

Eğer yukarıdaki takviyeler veya buna benzer takviyeler olursa o zaman ümitlenirim. Yoksa bu mevcut kadronun IQ'su ile hiç bir şey olmaz.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - by maicon_28 - 18-12-2017, 23:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)