17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
22-12-2017, 22:02,
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
(22-12-2017, 21:24)yalavu Wrote: Mactan yeni geldim utandim resmen taraftardan futbol cahilleri bacin basindan itibaren istifa istifa amacin ne takimi niye sabote ediyosun. Bu coluk cocuk tayfasina eslik eden kapalidanda bir guruh vardi malesef. Bu takim santraforsuz buradaya kadar geldi. Ha tepkini koyarsin mac sonu. Zemin berbat agir macin zor olacagi belli. Adamlar genc mucadele ediyolar. Utanmadan mac sonu rakibi alkis tezahurat trivune cagirma bizimkiler rum takimi yuhlamalar falan utandim resmen futbol kulturu giresunsporlluluk bu mu. Tamam samsun macina cok kizdik ama edemedim gittim maca. Baskanin bunlarin kulagini cekmesi sart yakismiyorlar oraya iflah ta olmazlar. Mac sonu futbolcu cikisina toplanmislar hocayi futbolcuyu protesto pesindeler. Macin masind cok net pizisyonlar kacirdik. Hoca mi atsin. Gecen hafta aktuz efendi diregi nisanliyo bugun de berbatti galasizdi yol ver gitsin. Dialiba korkisko berbattilar bal yapmayan ari tv den nasildilar bilemiyorum. Hocanin degisiklikleri dogruydu. Dialiba hic yoktu hoca degistirdi tribunler istifa. Siz neyin kafasindadiniz. Hoca 2 olunca iceri gitti. Mac sonu gordum sigarayi yakti sefitmisti resmen aptallasmisti. Ilk ikinin en kotu 2 puan gerisindeyiz bu neyin kafasi allah askina..

Ağır kelimeler kullanacağım ama zor tutuyorum kendimi..lider a.gucu bu takımı öte kaka yendi maçın başında goller gelseydi tarihi fark olurdu..agir saha het sey ilabilir..ama maçtan önce okudum bu maraton tribünündeki bazı şahıslar programlı gelmiş ne yaptı ulan adam size pankart yapmışsınız adama birde..ulan bu takım düşmüyor zirveye oynuyor digiturkteki yorumcular bile şok oldu..agiz tadıyla bile galibiyet yasatmadilar ahlaksızlar..Nasil bunlar diyadin istifa diye inliyorlarsa  Bende MAraton acil temizlemeli tasfiye edilmeli diyorum..Utanç gecesi!!!!
Reply

Messages In This Thread
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - by sokakbaşımeyhane - 22-12-2017, 22:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)