17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
23-12-2017, 12:54,
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
(23-12-2017, 08:57)kumyali Wrote: Sinan Özkan olayında tepkimiz biraz abartı mı oldu bilmiyorum ama Giresunspor formasını giyen hiç bir futbolcu tribünlere sinirlenip top felan atamaz. Bu tribün ister kapalı olsun, ister kale arkası, ister maraton tribünü. Burada attığı topun şiddeti önemli değil, ister yavaş atsın ister hızlı. Önemli olan niyet. Tribünün tozunu yutmuş biri olarakta Sinan'ın o hareketinin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Maçtan önce istişareler yapıldı az çok grup içinde. Ağır zemin, takımın üzerindeki baskı, Samsun maçının kaybedilmesi sonucu oluşan hırs.. tüm bu olumsuzlukların farkında olarak,takımın desteğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünerek desteğimizi sürdürdük. Fakat gel görki kaçan o pozisyonlar son vuruşlardaki beceresizlikler üzerine Gaziantep'in ataklar yapması ve üstüne %100 bir gol pozisyonu kaçırması 70.dakika'da artık sinirlerin gerilmesine neden oldu. Bu şehirde kimsenin kazanamayacağı paraları kazanıyor her biri 27-28 yaşlarında, hakkını verecekler. Yok öyle. Kulaklarına kar suyu kaçırılması için 'oynayın ulan' diye bi tepki gösterdik. İşe de yaradığını düşünüyorum açıkcası. O dakikaya kadar kanattan bindirip geri gelemeyen Caner dönen her topta geri geldi. Recep biraz daha insiyatif almaya başladı. Nitekim golde geldi sonunda. İstifa naralarına birşey demiyorum bile. Zira herkes herşeyin farkında, Elbet bir gün!

Kardeşim biz gurbetciyiz malesef uzaktan takip ediyoruz yakın deplasmalara gidiyoruz burdan sesleniyorum senin aracılığınla özden le görüşün şu tribünü toplayın maratona çoluk çocuk hakim olmasın aklı başında bütün taraftarlar rahatsız oldu bu görüntüden 3.liglerdeki efsane taraftar geri dönsün dünkü bebeler milleti yonlendirmesin
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - by sokakbaşımeyhane - 23-12-2017, 12:54

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)