Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
26-12-2017, 10:26,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(25-12-2017, 23:33)turkuaz_0628 Wrote: Geriye dönük okudum birazda yıl 2004 marmaralı çotanaklar kurulduğu aklıma geldi şevki abi gürkan, Özcan abi erol abi şimdi koşturan birkaç abimiz kardeşimiz daha o zaman ankaradan geçerlerken Kırşehir ., kırıkkalei Yozgat epey gitmiştik Smile açana nickli bi adem kardeşim vardı otomotiv filan okuyodu konyada sanırım yazarmı buralarda mı  hala bilmem eskiden birde herkes birbirini tanırdı, bu sitede eskiden periscopun atası vardı maç anlatırdık haha : ) f5 takımı burdamı yenile yenile, maça giden alpere anlatırdı Alper yazardı sonra harbi radyo kurduk bi ara canlı yayın yapıyoduk, şimdi geçenlerde tribün dergide bi elemanla konuştum gökbörü nicki dedimki kardeşim heryere salça oluyosun kimsin nesin adam hayatı böyunca elin parmakları kadar Giresun maçına gitmiş klavyeden kesiyo ince ince işte böyle sanal dünya neyse nerden nerelere yazdım.

Bu arada doka boşa çıktı yazmış bi arkadaşım ama doka vasat sumo güreşçisi gibi aynı bu ligde top oynayamaz en azından kafaya oynayanlarda, Rize kawueke fesih etti o da sakat birde maliyet 1 milyonun üstünde yaramaz bize, ergin keleş ile volkan bu takımda iş yapar, brinner sadece kupa maçlarında deneyerek gitmesi bence hata olur en azından yedek olabilir, sinan başkanın açıklamalarından gidecek öyle gözüküyor, daha öncede yazdım yolu açık olsun bu arada başkan Yenimahalle grubuna gerekeni yazmış ağzına sağlık lav edilmeli o grup yada başına kurtlar vadisini fazla kaçırmayan bi kardeşimiz geçsin, maratıona sağlıklı bir şekilde hükmedebilecek.

2005 yada 2006 yılıydı başka nickle yazıyordum  yanılmıyorsam  gümüşhane of maçıydı ya da gumishana arsin maci  kilitlenmistik ekrana berabere bitince çıldırıyorduk sevinçten playofa kalmistik sonra da denizliye akmistik..ogrenciydim üniversite son sınıftim..2.lige ciktiydik senin lede turhan sofuoğlu döneminde kırıkkale deplasman yaptıydik son dakikada cakmislardi bize i.neler turhan Mehmet zengini oynatmiyordu çok caktiydik tribunden hocaya...o sene zaten şampiyon olduyduk playoftan  ne günlerdi be..
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - by sokakbaşımeyhane - 26-12-2017, 10:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)