ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
27-12-2017, 00:17,
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
(27-12-2017, 00:06)kerasus Wrote: maç seçme diyen arkadaşlar iyi düşünsün. eğer passo olmasaydı maç seçmiş halimiz 10 binden aşağı inmezdi şu dönemde. hele birde şehrin ilgi gösterdiği maça yer bulma ihtimaliniz bile yoktu.

Anlatamıyoruz!!!çok uzağa gitmeye gerek yok Mehmet birinci hoca zamanında şampiyon olduğumuz seneye bakın 2.ligte!!!aydın göztepe ınegöl malatya turgutlu a.selcukllu maçlara bakın bakalım hangisinde taraftarımız fazla??taraftar maç secse aydın maçını  yada kasaba takımı turgutluyu ya da ne olduğu belirsiz a.selcukluyu seçmezdi herhalde.. lütfen objektif olun..ha derseniz ben maça rahat rahat gireyim gerisi hikâye derseniz buyrun istediğin yerden deniz manzaralı boş koltuklar sizi bekliyor..
Ben 2 saat kuyruk bekleyip ite kalka kapıdan içeri girip golden sonra hiç tanımadığım o köyden kasabadan gelen amcaya dayiya ufakliga sarilmayi tercih ediyorum edeceğim de...biz böyle sevdik bu tribünleri  dolu dolu!!!!
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - by sokakbaşımeyhane - 27-12-2017, 00:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)