Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Yahu zaten alacağın topcuların kalitesini az çok biliyoruz beklemenin manası nedir ? Şahsım adına söylüyorum şampiyonda yapsan seni seneye bu kulübün başkanı olarak görmek istemiyorum illallah ettirdin tam oldu olacak diyoruz takımı bozuyosun amacın nedir arkadaş rakipler bayram ediyor valla sayende.
08-01-2018, 22:01
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
(08-01-2018, 22:01)cotanak88 Wrote: Yahu zaten alacağın topcuların kalitesini az çok biliyoruz beklemenin manası nedir ? Şahsım adına söylüyorum şampiyonda yapsan seni seneye bu kulübün başkanı olarak görmek istemiyorum illallah ettirdin tam oldu olacak diyoruz takımı bozuyosun amacın nedir arkadaş rakipler bayram ediyor valla sayende.

Ligden çıkamazsam bırakacağım diye sözü var.Sürekli de söylüyor.Bence çıkamayacağız da.Play-off garanti duruyor.Oradan çıkabilir miyiz bilmiyorum.
İnancı olanlar; rakipler ile deplasman da oynayacağız.Bu maçlardan kaç puan alırız söylesinler.Tek handikabın bu zaten.

Bana göre kulübü sezon sonu zor bir süreç bekliyor.Siyaseten eli takımın üstünde olan muhterem içinde üzeri çizilecek deniyor.Zaman gösterecek tabi.Seçim erkene alınırsa zaten yandık.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
08-01-2018, 23:16
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
her şey mi ters gider

gençlerbirliği hazırlık maçını 4-1 kazanmış.
4 golü de vedat 15 dakika da atmış
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
08-01-2018, 23:24
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(08-01-2018, 23:24)maicon_28 Wrote: her şey mi ters gider

gençlerbirliği hazırlık maçını 4-1 kazanmış.
4 golü de vedat 15 dakika da atmış

sanki 4 atmasa alacaksınız abi siz de ya, sanki Bozbağ'ı bilmiyorsunuz

Salim Manav twitter'da bizim ve Rize'nin devre de olduğunu ancak bizim bonservis ödemek istemediğimiz için Rize'nin daha baskın olduğunu yazmış, vereceksin abi işte ya madem şampiyonluk istiyorsun vereceksin, Malatya maçında anormal goller kaçırdık demiş başkan madem öyle bascan parayı alcan abi
08-01-2018, 23:38
Reply
Okan Offline
Posting Freak

Threads: 4
Quote:TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un başkanı Necip Çarıkçı, Fenerbahçeli genç forvet Ahmethan Köse'nin transferini resmen açıkladı.
09-01-2018, 00:49
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Valla onu bunu bilmem de çok iyi transferler var kaç gündür takip ediyorum bekliyorum şapkadan bi 39 luk Ahmet 30-31 sanıırm Muhammet reis çıkacak gibi, valla tamam tecrübe transfer filan ama 2.yarısında ligin çok değişik şeyler olur bence Rize transferleri ile uyum yakalarsa çok ciddi seri ile mutlak favori haline geldi Keza Belediyeden bu akşam 3 milyonu cebe koyan Ankaragücü transferler yapar gibi, Adana ve Bolu güzel transferler ile ilk 2 yi zorlayacak sürpriz bir Ümraniye ve Balkes derken kızışacak yarış:

Bize bakıyorum gerek yerel basın gerekse Yönetim hersene atılan basma kalıp söylem ve de manşetlerden başka bir şey yok Ben bu En iyisini alacağız ve Taraftarımız rahat olsun söylemlerini diğerlerine göre daha çok seviyorum hakkımızda hayırlısı Bekliyoruz . . .
Başkentten !
09-01-2018, 01:24
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Bu gidişle ligin ilk yarisindaki takımı mumla arayacağız evdeki bulgurdan da olacağız
Derelili çotanak
09-01-2018, 01:57
Reply
gire28sun Offline
Senior Member

Threads: 3
Muhammet Reis transfer edildi,hayırlı uğurlu olsun.
İnadına Giresunspor !!!
09-01-2018, 10:24
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Aslında bir orta saha oyuncusu olarak iyi bir gol ortalaması var ama sakatlığından dolayı devreyi kapatması ve altımızdaki bir takımın böyle bir oyuncuyu göndermesi kafaları kurcalıyor,büyük ihtimal 3-4 hafta yararlanamayacağız.39+33 etti sıradaki dedeyi merak ediyorum.
09-01-2018, 10:50
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
30+ futbolculara hiç sıcak bakmıyorum

çok istisna oyuncular hariç o da futbolcuların %1 i falandır

Oyun içerisinde aktif, hareketli oyuncuları seviyorum. Eğer form tutarsa recep > reis

halil ibrahim sönmez nasıl olurdu ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
09-01-2018, 11:11
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)