Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
16-01-2018, 17:22, (This post was last modified: 16-01-2018, 17:35 by bulancak28.)
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Ulan şu Karabük ile Rize de kimle ismimiz geçse gelip yapışıyor. Leandrinho güzel olurdu sağ kanada Korkishko'ya alternatif yaratirdik icabında forvete de geçerdi. Forvetten ümidimi kestim ben, maksimum Isaac kıvamında bir isim bekliyorum, Sinan ve Jones'a kaldık yine.

Ya kardeşim, kalende hadi Ahmet Şahin ve Anıl gibi "idare eder" iki kalecin var. Sol bekte Hüsam zaten Allah'ın emri gibi bir şey olmuş durumda Canberk geldi o bile yaramadı. Defansın 10 numara, Caner'in Aykut'un Abdülkerim'in var orta sahan keza Dodo ve Panos gibi bana göre ligin en iyi iki göbek oyuncusuna sahipsin. Kanatlarin keza iyi, Volkan Okumak dönmüş, Korkiş'in var, on numaranda Recep ve Reis gibi biri dinamik diğeri teknik iki farklı alternatifli oyuncuların var.

E yani bu kadar iyi bir kadro varken, bu takım ligde bu kadar can yakarken, yetmeyip Super Lig liderini 3-1 yenebiliyorken, bu takıma eğer de son dakikada menajer kazığı bir yetersiz iteklenirse eğer yönetim bunun hesabını vermek zorundadır. Kimsenin taraftarla dalga geçmeye hakki yok
Reply

Messages In This Thread
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - by bulancak28 - 16-01-2018, 17:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)