21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor
11-02-2018, 18:03, (This post was last modified: 11-02-2018, 18:11 by bulancak28.)
RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor
(11-02-2018, 17:57)kerasus Wrote:
(11-02-2018, 17:46)maicon_28 Wrote:
(11-02-2018, 17:35)ArmanınPeşinde Wrote: Ödemeyin bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"in parasını. Aç oynasın haysiyetsizler.

aga oyunculara niye kızıyoruz ki

Hani 2-3 ruhsuz oyuncu hariç kızılacak oyuncu yok bence.
Oyun mu bu edit player'dan muhammet reis'in kilosunu 10-15 kg eksiltelim veya Hüsamettin'in orta, driblingini ve oyun bilgisini 20 yapalım. Aynı şekilde futbolcuların speedleri 20 mi olacak, gol vuruşları 20 mi olacak cezalandırırsak..

Tek suçlu yönetim.
bende bunu diycektim. onur dediğimiz adam budur arkadaş. bedavada oynatsan, üste para cezasıda versen budur. adamı premier ligden büyük umutlarla transfer etmedik. standart 2. lig topçusu işte. paraya kıyıp daha iyisini almamak için eldekiyle idare ediyoruz. eldekide bu işte. keza abdülkerim ilk devre samsunda ne yapmış? yahu abdül çok iyi olduğu içinmi samsun elinden çıkarmaya çalışıyordu? samsun dediğimizde düşme hattındaki bi takım yani. düşme hattındaki takımın beğenmeyip yollamaya çalıştığı adamı hedefi şampiyonluk olan adam büyük umutlarla transfer ediyor. yahu siz hiç ispanya liginde deportivonun beğenmeyip gönderdiği adamı barcelona yada realin aldığını gördünüzmü? kısaca mantıken bile saçma transfer. m.reis aynı şekilde. bu adamlardan ne bekliyorsunuzki? 

özgür berkan falan gönderilmelerine kızmıyorum. zamanında çok emekleri oldu tamam ama eğer hedefimiz şampiyonluk diyorsak, bu oyuncular bu seviyenin oyuncuları değil. taa sene başında teşekkür edip yollayarak daha iyisini getirmen lazımdı. tabi bunuda yaz kampından önce yapmak şartıyla.

Abi affına sığınarak şunu söylemek isterim, Özgür ve Berkan bu ligde her türlü iş yapacak futbolculardı. Bu sene oynadıkları hiçbir maçı kaybetmedik kupa dahil. Geçen sene bu iki adam fiks oynuyordu hatırlarsanız. Seneyi en az gol yiyen 2.takım olarak kapattık, birincisi zaten şampiyon Sivas. Nitekim diğer oyuncularımız Onur ve Hüsam idi yani düşünün. 
Ha, hataları elbette oldu savunmada. Özgür o penaltıyı yaptırmasa belki Eskişehiri eleyip finale çıkacaktık geçen sene. Berkan adamlarını kaçırmasa, daha iyi orta yapabilse belki direk çıkacaktık. Ama öyle böyle, bu adamlar bu takımın mihenk taşlarıydı.
Caner belki Berkan'ın açığını kapattı ama ben şunu her türlü iddia ediyorum bugün Özgür Yılmaz bu takımda olsaydı biz bu puan kayıplarını yaşamazdık.
Reply

Messages In This Thread
RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - by bulancak28 - 11-02-2018, 18:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)