22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
18-02-2018, 00:04,
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
Takım en sonunda dayanamadı ve çuvalladı, Denizliyi yenememek ne demek ya neyse fazla sinirlenmek ve vücuda stres yüklemeye gerek yok gruplaşma olduğu aşikardı bilindik bir şey teee zamanında caner metin diyadine bi yürüdüydü sonrasında başkan araya girdi filan tribünler metin hocaya giydirince o da sahiplendi vs. vs. play off gelmesi için bu arkadaşlara bi 50 şer bin ceza keselim hem hocanın parası çıksın hemde bi otorite tazeleyelim, Metin Diyadin varken yazmıştım hocaya kurulup kurulup şerefsizlik yapan topçu var yediler hocayı, iyi niyetinden hala şüphe duymadığım ama hafta içi gitmiyorum ulan takımı şampiyon yapana kadar diyen sevgili bozbağ başkanım ise gitmiyorsanız lütfen en az 5 topçu ile yolları ayırıp gelecek senenin alt yapısını düşünüp ismi olan değil taraftarı törpüleyecek değil genç başarıya aç yurt içi yurt dışı futbolcular bularak daha sağlam bir yöneticilikle önümüze bakalım hhee yok u tarz bir yönetim ile devam edecekseniz biz Takıma aşığız sizlere değil der devam ederiz.
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - by turkuaz_0628 - 18-02-2018, 00:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)