28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
18-03-2018, 22:13,
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
(18-03-2018, 21:47)maicon_28 Wrote: Özeti yeni izledim Anıl 1 gol hariç hepini içeri almış, 1 tane de kurtarış yapmış. (Belki özete alınmayan var mı bilmiyorum)

3-2 öne geçtikten sonra skandal gol yemiş, gol yemenin dışında bu tarz hatalı goller takımı psikolojik anlamda da bozar. Altınordu maçını 2-0 dan 3-2 yaptık (ayrıca yediği 2.gol skandaldı hadi onu geçtim hatadır diyelim) her şey dört dörtlük giderken b.k varmış gibi açıldı 3-3 oldu takımı da bozdu. Normal bir gol yesek 3-3 olsa gam yemeyeceğim, takım psikolojik olarak bozulmazdı..

Bugün de aynı şey olmuş, rakip ve taraftar şok olmuş 15 dk mala bağlamasa bizimkiler o gazla 4-2 yapardı. Skandal gol yemiş 3-3

Ahmet yan toplarda, oyun kurmasıyla,tecrübesiyle gayet iyi diyebiliriz. Birebir-karşı karşıya da %90 golü yiyor sıkıntısı o.

Bu hata da Bozbağ'a yazar yine, o kadar Ali Şaşal'ı al arkana yaslan dedik, gitti emekli Ahmet'i aldı. Hangisini oynatsak patlıyoruz, Anıl'ı oynatınca daha çok patlıyoruz o ayrı konu..

geçen haftaki skandaldan sonra hala kalede ahmet olsa metin hocaya küfredilirdi. değiştirdi, daha beter oldu. e daha napsın bu adam kaleye kendimi geçsin? keza abdülkerim kaç oldu artık mahvetti her seferinde. e mantıken düşünüyosun onur bunca zaman sonra bi şans versen bi zahmet oda bu şansı iyi değerlendirmeye çalışır. ama o daha beter zıçıyor. e metin hoca kaleye kendi geçti zaten ama savunmayıda kendi yapamazki. 

abedi abed yapan zaten metin hoca değilmi? metin hocadan önce kaç golü yada asisti var bu adamın? ilk 11 bile yapamıyordu hepimiz burda menejer kazığı sanıyorduk abedi. metin hoca aldı adam etti şimdide abed çıktı diye yine metin hoca suçlu. şaka gibi yemin ediyorum ya. 

evet benim içinde abedin çıkması hatadır. ama hata işte. okadar yani. ve bu hata onurun anılın hüsamın dodonun kısaca bozbağın yaptığı hataların yanında çok ama çok masumane kalıyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz - by kerasus - 18-03-2018, 22:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)