28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
(24-03-2018, 19:53)GurbettekiCotanak Wrote:
(22-03-2018, 22:49)bulancak28 Wrote:
(22-03-2018, 19:25)GurbettekiCotanak Wrote:
(22-03-2018, 16:45)bulancak28 Wrote: Hocam planyalım planlamasına da daha takımın ligde kalacağı belli değil. Bir maç alıp ligde kalmayı garantiliyelim ondan sonra zaten uzun uzun konuşuruz. Planın ilk kalemleri zaten belli.

Kaliriz kaliriz ondan suphem yok oyle yada boyle bir sekilde ligde kalir takim. Sen kimin dusmesini istersin?

Bana kalsa Ümraniye yab da Gazisehir düşsün hacı Big Grin Eskiden olsa Samsun veya Eskişehir derdim. Ama öte taraftan da ikisi de taraftarı olan şehir takımları. Belediye takımlarının cirit attığı günlerde ikisinin de düşmesini çok istemiyorum aslında, hem oynadığımız maçlarda da, her ne kadar isler kahpelige varsa da, bir heyecan, rekabet oluyor.

Ben direk Eskisehir derim, cok antipatikler ya, aslinda bando takimini cikar onlarda fos taraftar olarak.

Benim tahminimce de Eskişehir düşecektir ligden. Onlarda da oyuncu anlamında sıkıntılar var. Yücel İldiz zaten bırakma noktasına gelmiş takip ettiğim kadarıyla ama yönetim vazgeçirmiş.
25-03-2018, 01:49
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(24-03-2018, 19:53)GurbettekiCotanak Wrote:
(22-03-2018, 22:49)bulancak28 Wrote:
(22-03-2018, 19:25)GurbettekiCotanak Wrote:
(22-03-2018, 16:45)bulancak28 Wrote: Hocam planyalım planlamasına da daha takımın ligde kalacağı belli değil. Bir maç alıp ligde kalmayı garantiliyelim ondan sonra zaten uzun uzun konuşuruz. Planın ilk kalemleri zaten belli.

Kaliriz kaliriz ondan suphem yok oyle yada boyle bir sekilde ligde kalir takim. Sen kimin dusmesini istersin?

Bana kalsa Ümraniye yab da Gazisehir düşsün hacı Big Grin Eskiden olsa Samsun veya Eskişehir derdim. Ama öte taraftan da ikisi de taraftarı olan şehir takımları. Belediye takımlarının cirit attığı günlerde ikisinin de düşmesini çok istemiyorum aslında, hem oynadığımız maçlarda da, her ne kadar isler kahpelige varsa da, bir heyecan, rekabet oluyor.

Ben direk Eskisehir derim, cok antipatikler ya, aslinda bando takimini cikar onlarda fos taraftar olarak.

Taraftarı kahpedir ama stadı dolduran bir taraftar yiğidi öldürelim hakkını verelim şahsen ben eskişehirin  maçlarından zevk alıyorum güzel atmosfer oluyor ist ümraniye izlerken futboldan soğuyorum
Derelili çotanak
25-03-2018, 19:56
Reply
emre_1466 Offline
Posting Freak

Threads: 10
33. hafta Samsun buraya gelecek. Çekişmeli bir maç olur geçen sene bizi yenip ligde kalmışlardı bu sene de öyle olur muhtemelen. Bizim beyefendilerin oynayacağını sanmıyorum bizimkiler için gazoz maçı.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
25-03-2018, 20:07
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
(25-03-2018, 19:56)sokakbaşımeyhane Wrote: Taraftarı kahpedir ama stadı dolduran bir taraftar yiğidi öldürelim hakkını verelim şahsen ben eskişehirin  maçlarından zevk alıyorum güzel atmosfer oluyor ist ümraniye izlerken futboldan soğuyorum

bir bildiğin vardır mutlaka, sana aksini anlatacak değilim. ama benim gördüğüm tanıdığım eses taraftarı bence hem tribün olarak çok iyi hemde iyilerdir. son 2 senede özellikle sanalda mal mal yazışmalardan kaynaklı gerginlik olsa da, ben bunları reelde yaşamayıp ilk gittiğim eses deplasmanında gördüklerimden dolayı sempatim hep vardır esese. hatta hiç unutmam, bir ara tribünde kapalının bize yakın kısmında bi grup aleyhimizde tezahurat yapmaya kalktı(küfür bile değildi ama neydi tezahuratı hatırlayamadım şimdi), ama tüm stad hemen susturdu o çatlak sesleri. böyle bişeyi hiçbir deplasmanda görmedim neredeyse. zamanında kardeş dediğimiz bolu bile kahbeliğin kralını yaptı küfürlü tezahurat konusunda, ama hiçbişeyimiz olmayan eses taraftarı bir grup çatlak sesi hemen susturdu. maçtan sonra da ok güzel uğurladılar. sonrasında tribündergi gibi ortak alanlardan sağlam kişilerlede tanıştık, çok efendi delikanlı kişiler. inönüye deplasmana geldiklerinde aralarına katılıp yeşil-beyaz atkımı sallamama bile izin verdiler. ki o stadda yeşil beyaz sallamak kolay iş değil, malum bursa olayları. 

tribün olarakta sağlam denilen sakarya kocaeli ksk falan halt etmiş yanlarında. onların eski stadındaki açık tribünde yaptığı sağlam tribünü, birçok anadolu tribünü rüyasında bile göremez. sakarya kocaeli stadı gibi kapalı ve dar tribünde belli bi gurubun bapırmasıbile baya etkili oluyor. ama onların açık tribünü hem çok geniş hemde açık. ve ancak full kapasite dolup hep bir ağızdan tezahuratlara eşlik ettiğinde ancak etkili olabiliyosun. bunu başaracak tribünde anadoluda çok nadir.
26-03-2018, 20:08
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Çatlak yumurtalar da iyi insanlar da elbette ki her tribünde var, bizde de bir sürü var. Eskişehir taraftarından genel olarak ben de hazzetmem sebebi sürekli böbürlenmeleri. Geçen sene playoff maçındaki koreografimizde "bu ne lan, bu mu koreografi", "giresunun yapacağı koreografi bu kadar olur", "işte esesten öğrenecekler zamanla" tarzı paylaşımlar yapmışlardı o günden beri daha da bir ısınamadım. Şahsi görüşüm, anadoludaki en iyi tribün açık ara Ads'de.
26-03-2018, 22:36
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

(26-03-2018, 22:36)bulancak28 Wrote: Çatlak yumurtalar da iyi insanlar da elbette ki her tribünde var, bizde de bir sürü var. Eskişehir taraftarından genel olarak ben de hazzetmem sebebi sürekli böbürlenmeleri. Geçen sene playoff maçındaki koreografimizde "bu ne lan, bu mu koreografi", "giresunun yapacağı koreografi bu kadar olur", "işte esesten öğrenecekler zamanla" tarzı paylaşımlar yapmışlardı o günden beri daha da bir ısınamadım. Şahsi görüşüm, anadoludaki en iyi tribün açık ara Ads'de.

Benim bahsettigim sezonda mesela giresundaki ilk maçta stad fulleyince sergeni izlemeye gelmislerdir hehe gibi salakca yorumlar yapiyorlardi. Ama rovansta stadlarina gelen en saglam deplasman tribununu gorunce ciddi manada saygi duymaya basladilar. Yani tanimadiklari ve ilk kez karşılaştıkları bi takimi once kucumsediler ama taniyinca hakkini verdiler. Ha ama simdi aradan yine bi 10 sene gecmistir. Onlardada muhtemelen tribuncu kitlede değişiklikler olmustur haliyle. Be bizde o zamanın cok gerisindeyiz. Yani yine bi tanimama soz konusudur haliyle. Ha diyeceksin tanimayinca kucumsemekmi gerekir? E kendileride bi nevi ust segmentte olduklari icin adini sanini biomedikleri takima biraz yukardan bakma oluyor malesef. Yahu kodunun samsunu bile kucumsuyor la eses nedir?
27-03-2018, 09:26
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Kerasusun dediği gibi sağlam tribün... fakat fazla boburlenmeleri geçen sene cayci çocuğu yakmalari bende müthiş antipati uyandırdı..bulancak28 ads demiş güzel tribün eyvallah ama geçen sene göztepe maçında deplasmandaki maçımızda maçı izlemedim tribünü izledim sadece o kadar etkili ve grup halinde tezahüratlar harikaydı..turkiyede 2 tribün tanırim beşiktaş ve göztepe daha sonra diğerleri gelir..
10 sene 15 sene önceki giresun tribünleride benim nazarımda ilk 5 e girecek kapasitedeydi..agresiflik doluluk tezahürat vs...ama sike sureci ve passo sağolsun taraftarıda soğuttu
Derelili çotanak
(This post was last modified: 27-03-2018, 19:06 by sokakbaşımeyhane.)
27-03-2018, 19:01
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
bana göre Bjk taraftarı şişirilmiş bir balondur. Yani balon derken tabi ki kötü taraftar demiyorum ama toplumda oluşturulduğu gibi 1 numaralı tribün değildir. Bunu söylememin de ilk sebebi adamlar yenilen 1 golde veya işlerin iyi gitmediği maçlarda şok oluyorlar, buz kesiyorlar. Deplasman tribünü sağlamsa bjk'ye kendi evinde deplasman yaşatır. Mesela Bursa'da aynı bu şekilde hatta Bjk'den bile daha kötü seviyede bu konuda. Totale baktığında iyi tribün olarak sayarsın ama işler kötü gidiyorsa bir anda bütün stat "sus pus". Ta ki işler yoluna girinceye kadar. Eski İnönü'de bir dönem kapalı epey iyiydi ama dediğim gibi onun dışında şişirilmiş bir balon. O zamanlar sanırım tribün liderleri de farklıydı, tam net bilmiyorum ama Alen vardı sanırım. Gezi parkı döneminde vs. Çarşı iyi reklam yaptı, genel olarak da iyi P&R yaptıkları için toplumda 1 numaralı tribün gibi algı var ama bana göre kesinlikle değil.

Anadolu'da ise bana da Göztepe en iyisi gibi geliyor. Düşünüyorum kim çekişir diye rekabet edecek yok gibi. Aklıma gelenler 1 tık altında kalıyorlar
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 27-03-2018, 19:43 by maicon_28.)
27-03-2018, 19:41
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Bursanin şampiyon oldugu sene istanbul olimpiyattaki ibb macina gitmistim. Sayi olarak baya bi fazla olmasina ragmen takima destek yok gibiydi. Baya sessiz kaldilar mac boyu. Bursada anadolunun en iyisi deniyor ama hikaye bence.
27-03-2018, 19:47
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

(27-03-2018, 19:41)maicon_28 Wrote: bana göre Bjk taraftarı şişirilmiş bir balondur. Yani balon derken tabi ki kötü taraftar demiyorum ama toplumda oluşturulduğu gibi 1 numaralı tribün değildir. Bunu söylememin de ilk sebebi adamlar yenilen 1 golde veya işlerin iyi gitmediği maçlarda şok oluyorlar, buz kesiyorlar. Deplasman tribünü sağlamsa bjk'ye kendi evinde deplasman yaşatır. Mesela Bursa'da aynı bu şekilde hatta Bjk'den bile daha kötü seviyede bu konuda. Totale baktığında iyi tribün olarak sayarsın ama işler kötü gidiyorsa bir anda bütün stat "sus pus". Ta ki işler yoluna girinceye kadar.  Eski İnönü'de bir dönem kapalı epey iyiydi ama dediğim gibi onun dışında şişirilmiş bir balon. O zamanlar sanırım tribün liderleri de farklıydı, tam net bilmiyorum ama Alen vardı sanırım. Gezi parkı döneminde vs. Çarşı iyi reklam yaptı, genel olarak da iyi P&R yaptıkları için toplumda 1 numaralı tribün gibi algı var ama bana göre kesinlikle değil.

Anadolu'da ise bana da Göztepe en iyisi gibi geliyor. Düşünüyorum kim çekişir diye rekabet edecek yok gibi. Aklıma gelenler 1 tık altında kalıyorlar

Gezi etkisi ve passodan sonra fislendiler  eskisi gibi etkili degil  eyvallah ama hala en iyisi bence.bestelerde lider.. yaklaşık 25 30 sene önce göteborg maçı vardı bjknin... çarşambaya az kaldı göteborg nerde koyamazsak o g.te çıldıracagim tezahüratindan beri takdir ederim bjk tribununuj
Derelili çotanak
(This post was last modified: 28-03-2018, 10:41 by sokakbaşımeyhane.)
28-03-2018, 10:40
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)