Giresunspor 2018/2019 Sezonu
yalavu Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu
(31-08-2018, 21:06)Semih Karahan Wrote: bolu-afyon maçını izledim izliyorum. batuhan girdi ulan dedim bir kere ön yargısız izliyim. adam harbi mal. takım atağa çıkıyor ofsayta doğru koşuyor. 4 e 1 pozisyon soldan top geldi penaltı çizgisine yakın yerde. durdurup vursa gol mal sol ayağı ile gelişine vurdu top süzülerek gitti. iyi ki de kalmamış bizde
Bolu bizim artıkları toplamayı seviyor Batuhan bildiğin mal topu durdursa sağında bir Boluspor’lu daha var kaleciyle karşı karşıya sığır gelişine vuruyor ve bu adam bu işten ekmek yiyor. Bolu 1 tane attı yattı defans hattı iyi duruyor kalecileri güven veriyor yanlız Afyon boş takım değil içerdeki maçımız zor olacak
31-08-2018, 21:13
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
(31-08-2018, 21:13)yalavu Wrote:
(31-08-2018, 21:06)Semih Karahan Wrote: bolu-afyon maçını izledim izliyorum. batuhan girdi ulan dedim bir kere ön yargısız izliyim. adam harbi mal. takım atağa çıkıyor ofsayta doğru koşuyor. 4 e 1 pozisyon soldan top geldi penaltı çizgisine yakın yerde. durdurup vursa gol mal sol ayağı ile gelişine vurdu top süzülerek gitti. iyi ki de kalmamış bizde
Bolu bizim artıkları toplamayı seviyor Batuhan bildiğin mal topu durdursa sağında bir Boluspor’lu daha var kaleciyle karşı karşıya sığır gelişine vuruyor ve bu adam bu işten ekmek yiyor. Bolu 1 tane attı yattı defans hattı iyi duruyor kalecileri güven veriyor yanlız Afyon boş takım değil içerdeki maçımız zor olacak

yok aga afyona çakar geçeriz kontra oynuyorlar. başka bir cacık yok. hele günümüzde olursak boluspor maçıda kolay geçer . galiba fikstürde boluyu takip ediyoruz biz
31-08-2018, 21:29
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
O pozisyonu izledim. Harbi mal bu Batuhan. Bu işren para kazanması garip
31-08-2018, 23:03
Reply
Giresun28 Offline
Senior Member

Husmani yerine Mehmet Güven gelse güzel olurdu tek temennim bu seneki yabancıların iyi çıkışı hayırlısı olsun
01-09-2018, 01:11
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Eskişehir transfer tahtasını açamadı güne puanım 10 üzerinden 10
01-09-2018, 02:10
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Ligin heyecanı şimdiden azaldı. Karabük ve Eskişehir gittiler, bakalım üçüncü kim olacak? Yüksek ihtimal Elazığ olur gibi. Gençlerbirliği’nin de Erkan Sözeri abuk sabuk bişey yapmadıkça ilk ikisi garanti.
(This post was last modified: 01-09-2018, 05:48 by kral1234.)
01-09-2018, 05:37
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Vallahi beyler, seviyoruz, sövüyoruz, çok hataları var, çok başına buyruk, çok dediği dedik ama, şu olayları gördükçe ben başkana dua ediyorum. 

Sövsek de saysak da, ilk defa uzun yıllar sonra, biliyoruz ki, bu adam kendi menfaatleri için değil, Giresunspor için uğraşıyor. İyi kötü, şansa bala, nasıl bakarsanız bakın mali yapıyı düzeltti, mali açıdan ne hallerdeyken nerelere geldik.

Başkanım okuyorsundur belki. Biz size burada çok saydık, çok laf yetiştirdik ama bazı şeyler için de çok az teşekkür ettik. Teşekkürler. He bir de, ya şu takıma Kerim Avcı cidden mükemmel otururdu niye bir atak yapılmadı ya...
01-09-2018, 08:24
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(01-09-2018, 08:24)ArmanınPeşinde Wrote: Vallahi beyler, seviyoruz, sövüyoruz, çok hataları var, çok başına buyruk, çok dediği dedik ama, şu olayları gördükçe ben başkana dua ediyorum. 

Sövsek de saysak da, ilk defa uzun yıllar sonra, biliyoruz ki, bu adam kendi menfaatleri için değil, Giresunspor için uğraşıyor. İyi kötü, şansa bala, nasıl bakarsanız bakın mali yapıyı düzeltti, mali açıdan ne hallerdeyken nerelere geldik.

Başkanım okuyorsundur belki. Biz size burada çok saydık, çok laf yetiştirdik ama bazı şeyler için de çok az teşekkür ettik. Teşekkürler. He bir de, ya şu takıma Kerim Avcı cidden mükemmel otururdu niye bir atak yapılmadı ya...

Orası kesinlikle öyle. Bozbağ idarecilik ve mali disiplin anlamında Türkiye'de ki belki en iyi başkan. Transfer konusunda da, bence öyle çok da başarısız değil. Çok ucuz bir kadroyla takım playoffa oynadı 2 sene. Bunda hoca kadar Bozbağ'ın saçma sapan adamlara milyon dökmemesinin de katkısı var. Geçen sene devre arası olanlar haricinde Bozbağ'ın öyle aman aman bir hatası olmadı bana göre  Sonuçta bu takım Gazişehir, Osmanlı, Alanya, Rize gibi oluk oluk para akıtılan bir takım değil.
01-09-2018, 09:59
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Dun osmanliyii izldim regattin akhisara gitmis yavas yavass dusurecekler bence...cok zayiflamisti takim bu sene dusmesede seneye kesin duser...
Derelili çotanak
01-09-2018, 11:09
Reply
yalavu Offline
Senior Member

(01-09-2018, 09:59)bulancak28 Wrote:
(01-09-2018, 08:24)ArmanınPeşinde Wrote: Vallahi beyler, seviyoruz, sövüyoruz, çok hataları var, çok başına buyruk, çok dediği dedik ama, şu olayları gördükçe ben başkana dua ediyorum. 

Orası kesinlikle öyle. Bozbağ idarecilik ve mali disiplin anlamında Türkiye'de ki belki en iyi başkan. Transfer konusunda da, bence öyle çok da başarısız değil. Çok ucuz bir kadroyla takım playoffa oynadı 2 sene. Bunda hoca kadar Bozbağ'ın saçma sapan adamlara milyon dökmemesinin de katkısı var. Geçen sene devre arası olanlar haricinde Bozbağ'ın öyle aman aman bir hatası olmadı bana göre  Sonuçta bu takım Gazişehir, Osmanlı, Alanya, Rize gibi oluk oluk para akıtılan bir takım değil.

Eskişehir Karabük devre arasına kadar gençlerle devam edecek bazı takımlara puan silme cezası da geleceği söyleniyor kurtaramazlar gidiciler kendini dev ay
aynasında görmeyeceksin Mustafa denizli Erkan zengin Semih Tarık gibi isimlerle şampiyonluk naraları atarken biz Okafor larla uğraşıyorduk on yıl daha görüşmeyiz diyen Ordu amatörde Samsun 2.ligte. Gönül çok şeyler istiyor ama bizim şehrin ekonomisi ortada mücadele ettiğimiz takımların ekonomik gücü üzerimizde nerelerden nerelere geldiğimiz ortada kendi yağımızla kavruluyoruz başkana kızıyoruz belki ama spor dünyasında referans birkaç kişiyle sohbetimde Mustafa Başkan bu piyasayı çok ii biliyor deniyor. Çıraklı Peker’li dönemleri gördük herkes dötünü döndüğünde takıma sahip çıkıp klübü bugünlere getirdiler bıraksın Başkan 10 tane aday çıkar Dursun Özbek sırada :D lige gelirsek akşam izlediğim Afyon mücadeleci takım Bolu oturmuş savunması kaleci faktörüyle iyi gidiyor Bolu öne geçtiği maçı kaybetmez Osmanlı Ceyhun ve regaten sonrası sıradan bir takım oldular orta sıra takımı olurlar gençler kesin çıkarlar deniyor hiç belli olmaz o işler. Bugün iğrenç bir statta sevimsiz bir takımla oynayacağız deplasman takımları hep tek golle kazandılar inşallah bizde tek golle kazanırız
01-09-2018, 11:31
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 25 Guest(s)