4.Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor'umuz
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: 4.Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor'umuz
Kayacan

Savaş-Aykut-Ferhat-Bahadır

Zeni-Landel-İldiz

İd Azza* - Ozan Can

Ergin Keleş

ideal kadro böyle olsun.

*İd azza yerin hangisi formdaysa oynasın artık. Onda kararsızım
Kağan Miray da olabilir kanatlarda

Birde futbol mentalitesinde de hata var. Oyuncular arası uçurum var, çok kopuk.

Bahseden arkadaşlara da katılıyorum. Bolu ve Gençlerde leş oynuyor ama özellikle Bolu çok akıllı ve çok disiplinli şuana kadar. Defansları oturmuş.
Bizim defans Allaha emanet

Milli takım arası genelde bize hiç iyi gelmez. İnşallah bu sefer tersi olur, sakatların iyileşmesiyle takım biraz daha düzelir
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 01-09-2018, 20:06 by maicon_28.)
01-09-2018, 20:05
Reply
ultragiresun86 Away
Senior Member

Threads: 0
Bugün savunmada da hücumda da büyük problemler vardı. Ferhat, Husmani, İldiz'in oynamaya başlamasıyla daha iyi oluruz. Geçen sene Dimitriadis savunmayı çok rahatlatıyordu yerini bu sezon zor doldururuz, sol kanatta Dialiba kalsa daha fazla iş yapabilirdi, Id azza'nın da Kofi Atta'dan bir fazlası yok gibi duruyor.
14
01-09-2018, 20:46
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
bizim adımıza hayırlı bir mağlubiyet oldu, hemen hemen hiçbir şey yapamadık, genel olarak rezalet bir maçtı, Ümraniye'de de iş yok onlarda bu sene birşey yapamaz
02-09-2018, 00:10
Reply
yalavu Offline
Senior Member

Bugün önliberosuz oynadık yumuşak karnımız o bölge oldu akın akın geldiler topu isabetli kullanacak ofansif ortasaha reis de çok yetersiz malum sonuç normal. Savaş ildiz şu Makedon gelsin bakalım kaleye de biran önce Kayacan ı monte edelim görelim enseyi karatmamak lazım. Daudanın pozisyonunda bir müdahale var mı rakip futbolcu sağ eliyle itiyor gibi.
02-09-2018, 00:18
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
(01-09-2018, 12:43)Semih Karahan Wrote: aga o değilde maça bilet aldım ama korkuyorum acaba gitmesem mi Sad nazar değdirecek potansiyel var bende sanki ama maç 1-1 biter gibime geliyor

eveeet kendime geldiğime göre maç yorumumu yapabilirim. çünkü dün kü sinirden sonra yeni kendime geldim ...
önce kendimden başlayaylım. bende bir sorun olduğunu düşünüyorum ne zaman maça gitsem sıkıntı yaşıyorum. 

gollerin oluşumunu çok iyi izleyemedim keza tribünsel olaylar yüzünden. zaten çük kadar tribün. bundan sonraki maçlarda reis oynarsa ben maçları izlememeyi düşünüyorum. 2-3 tane pas attı başka yok adam ortalıkta. ya çok ilerde kalıyor hatta ofsayta bile düşecek ya da çok geride. geriden top alıp çıkartayım diyor defansa geri veriyor aykut şişiriyor. uğur arslan bu maça stoper başladı o psikilojide idi sonradan sağ bek olunca ister istemez gereksiz yere kademeye girip geride kaldı. ben böyle görüyorum. sery çok iyi değil çokta kötü değil yerinde müdaheleleri vardı . ha onun yerine özgür olsaydı ( ah özgür ah ) bu takımın stoper tandemi ligin tandemi olurdu. ama ferhat artık formayı alsın diye düşünüyorum uğur arslanda aksıyor stoperde .
kürşat bu maç çok iyi değildi . önceki maç iyi açık kapatıyor falan dedik ama bu maç çok iyi değildi. recep gol attı sevinmedim helal olsun. adammış . hiç kışkırtan hareket yapmadı saha içinde. recep i ben şöyle beğeniyordum geçen sene koşuyor pres yapıyor ama hücum becerisi yok diye. ümraniye hocası çözmüş adamı. ön libero oynattı mis gibi oynadı. ben böyle ön libero istiyorum işte. dauda geriden top aldı adam geçti falan orada bendeki kredisi +1 oldu fakat kendini yere atması (ben penaltı diye bağırdım ama çok iyi göremeden tv den izledim temas yok gibiydi ) bitirdi beni orda. hayır orda burun vur gitsin top bi şekilde. atağa çıktı pozisyon bulduk aslında ama ümraniye ne istediğini biliyordu. kompakt futbol oynadı resmen. şu leandrinho mükemmel bir adam. hem forma üstüne yakışıyor fiziki açıdan süper hem teknik açıdan süper. şöyle adam gelmedi bize. hüsamı artık kendi haline bıraktım tek + sı mücadeleci. artık zorlamıyorum kendisini. landel de kötüydü pek göze batmadı ama kötüydü. tribün dergide biri yorum yapmıştı takım iyise landel süper takım kötüyse landel ortalıkta yok diye. aynen öyleydi. kanatlarımız tam pozitif oynadı hatta adama ba ya adam gibi top gelmedi yoksa anasını bile s.kerdi . şu sloven arkadş (tff de hırvat yazıyor ) ne çıkıcak görelim. ama resmen reisin yerine sokacak adam yoktu ozancanı soktular :Sad umarım hayırlısı olur bir parantez de maç sonu için. taraftar 90 dk susmadı . çok taktir ettim .. p.tesi mülakat gibi bişey var bende bile ses kalmadı yalan oldum :Sad maç sonunda takımı çağırdı takımın sikinde bile olmadı. aykut geldi iki el hareketi gitti sonra. abi taraftar azarlamayacakk ki seni . gel seni bağrına bassın. ama takım içinde anlaşmazlık olduğu biraz belli oluyor. zamanla göreceğiz ..
02-09-2018, 14:03
Reply
ultras Offline
Member

@Semih Karahan
Özgür 2.ligden çıkarken ve sonraki yıl çok büyük emekler verdi kötü oynadığı maç sayılıdır o dönemlerde ama sonradan girdiği düşüş sürecini göz ardı etmememiz lazım oynadığı son 2 yılda yedeği olmadı adamın onun rahatlığına girdi. Eskişehirle 3-3 biten play-off maçında herkesin aklında Volkan Okumak'ın kaçırdığı gol kalmıştır ama yediğimiz iki golde Özgür'ün hatası var yaptırdığı salakça penaltı ve Bruno'yu arkasında unutup topu izlerken en son ağlarda görmüştü. Şu haliyle ligde en kötü play-off kovalayan bir takımın stoperi olacak kapasitede değil kendisi.
02-09-2018, 17:26
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

(02-09-2018, 17:26)ultras Wrote: @Semih Karahan
Özgür 2.ligden çıkarken ve sonraki yıl çok büyük emekler verdi kötü oynadığı maç sayılıdır o dönemlerde ama sonradan girdiği düşüş sürecini göz ardı etmememiz lazım oynadığı son 2 yılda yedeği olmadı adamın onun rahatlığına girdi. Eskişehirle 3-3 biten play-off maçında herkesin aklında Volkan Okumak'ın kaçırdığı gol kalmıştır ama yediğimiz iki golde Özgür'ün hatası var yaptırdığı salakça penaltı ve Bruno'yu arkasında unutup topu izlerken en son ağlarda görmüştü. Şu haliyle ligde en kötü play-off kovalayan bir takımın stoperi olacak kapasitede değil kendisi.

evet eskişehir maçını arkadaşlarımla izlemiştim ve bu adam bu maçı satmıştır kesin demişlerdi. evet hataları var fakat onur demir kadar kalmayı hakediyordu
02-09-2018, 20:19
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(02-09-2018, 20:19)Semih Karahan Wrote:

evet eskişehir maçını arkadaşlarımla izlemiştim ve bu adam bu maçı satmıştır kesin demişlerdi. evet hataları var fakat onur demir kadar kalmayı hakediyordu

semiko ağır saçmalamışsın kardeşim.
02-09-2018, 20:23
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(02-09-2018, 20:23)genoa28 Wrote:
(02-09-2018, 20:19)Semih Karahan Wrote:

semiko ağır saçmalamışsın kardeşim.

Bana laf düşmez gerçi de, Semih sanırım geçen sene Onur kalırken Özgür'ün gitmesinin yanlış olmasını dile getirmiş, Onur'un bu sene de kalmasını değil.
02-09-2018, 20:46
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

ya şimdi şöyle. uğur arslan kadar özgür de stoperlik yapabilirdi. ben maximumunu konuştum . hayal gibi birşeydi. evet olmayabilir ama rotasyonda garip adamlar yerine özgür olsun isterdim. ferhat geldiğinde sevindim çünkü özgür gibi olabilir. geçen sene stoperde özgür yerine abdülkerimi aldık. samsun deplasmanında bomba idi abdül . ben bundan bahsediyorum
02-09-2018, 21:05
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)