7.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Adanaspor
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor
yönetim tarafı İrfan Buz diyordu 1-2 saat öncesine kadar ama Hüseyin Kalpar olursa harika olur senelerdir takımda görmek istiyorum adamı bizim kadroyu Yalçın Koşukavak,İbrahim gibi adamlar kaldıramaz papaz çok Hüseyin Kalpar iyi olur bu takıma yaşlı kurt iyi gider kadro onluk.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
03-10-2018, 13:58
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
hani hep diyoruz ya mourinho gelse boş
03-10-2018, 14:53
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Huseyin kalparin yardimcilarindan biri arkadasim parada anlasamamislar
Derelili çotanak
03-10-2018, 15:11
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
sinirlenmiştim boluya gitmeyeceğim diyordum. ama kıyamadım. takımın "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" ama arma çok ağır basıyor.
03-10-2018, 16:58
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Levent Ümit Erol, İrfan Buz ile konuştum.Böyle bir temas yok diyor.Asılsız bilgiler yayılmış.Ben kimse ile görüşmedim demiş Buz.
Kulübe yakın sayfalarda böyle bir temas yok diyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
03-10-2018, 17:39
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
(03-10-2018, 11:07)bulancak28 Wrote: Salak yerine konduğumuz için bir faydası olmayacak gerçi ama yine de iki kelam edeyim
Maicon'un dediği gibi, bu kadroya en azından devreye kadro anti futbol oynatacak bir hoca lazım. Yani takımın önceliği gol atmak değil, gol yememek olmalı. Hiç sevmesem de bu oyun tarzı bizi en azından ilk 6 civarında tutabilir diye düşünüyorum. Ümraniye'nin geçen sene yaptığı gibi, bir tane sıkıştır sonra kontra kovala.
En büyük iki sorunumuzdan biri final paslarını yapamamak. Farkında mısınız bilmiyorum ama ortalardan gol bulma yüzdemiz çok çok düşük. Eskiden Vedat ve Özgürcan ile bunu telafi ediyorduk. Son iki senedir neredeyse kornerden hiç gol atamadık. Yönetim sağolsun on numaramız yok. Merkezden gol bulma şansımız da bu yüzden azalıyor. Mecbur kanatlardan yürüyoruz, ki bu da ikinci büyük problemimiz. Kanat oyuncuları gününde değilse veya rakip az biraz kapanabilen bir takımsa eğer gol atmamız söz konusu bile olmuyor ki bunu da Adanaspor maçında net bir şekilde gördük.
Takım eğer golü erken bulamazsa strese giriyor. Yenik duruma düşerse de çok biliçsiz saldırıyor. Defans hattımız da mükemmel olmadığı için kontradan çok kolay gol yiyoruz.
Bu yüzden bana göre de gelecek hocanın ilk önce rakibi tartacak bir oyun planı yapmasında fayda var. Önceliğimiz gol yememek olmalı. Takım berabere kalmayı beceremiyor beyler. Türkiye ligindeysen eğer, "yenemiyorsan yenilmeyeceksin". İlla gol atmamız gerek derken hem Afyon'a, hem de Adana'ya saçma sapan maç kaybettik.

imza

devre arasına kadar anti futbolla playoff hattı veya civarında olmak. Yapılacak transferlerle 2.yarıya bomba gibi başlamak. Tüm sezon anti futbol bizi lige çıkarmaz. Yemez bizim şehirde...
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
03-10-2018, 20:31
Reply
kerasus Online
Posting Freak

Threads: 5
(03-10-2018, 20:31)maicon_28 Wrote:
(03-10-2018, 11:07)bulancak28 Wrote: Salak yerine konduğumuz için bir faydası olmayacak gerçi ama yine de iki kelam edeyim
Maicon'un dediği gibi, bu kadroya en azından devreye kadro anti futbol oynatacak bir hoca lazım. Yani takımın önceliği gol atmak değil, gol yememek olmalı. Hiç sevmesem de bu oyun tarzı bizi en azından ilk 6 civarında tutabilir diye düşünüyorum. Ümraniye'nin geçen sene yaptığı gibi, bir tane sıkıştır sonra kontra kovala.
En büyük iki sorunumuzdan biri final paslarını yapamamak. Farkında mısınız bilmiyorum ama ortalardan gol bulma yüzdemiz çok çok düşük. Eskiden Vedat ve Özgürcan ile bunu telafi ediyorduk. Son iki senedir neredeyse kornerden hiç gol atamadık. Yönetim sağolsun on numaramız yok. Merkezden gol bulma şansımız da bu yüzden azalıyor. Mecbur kanatlardan yürüyoruz, ki bu da ikinci büyük problemimiz. Kanat oyuncuları gününde değilse veya rakip az biraz kapanabilen bir takımsa eğer gol atmamız söz konusu bile olmuyor ki bunu da Adanaspor maçında net bir şekilde gördük.
Takım eğer golü erken bulamazsa strese giriyor. Yenik duruma düşerse de çok biliçsiz saldırıyor. Defans hattımız da mükemmel olmadığı için kontradan çok kolay gol yiyoruz.
Bu yüzden bana göre de gelecek hocanın ilk önce rakibi tartacak bir oyun planı yapmasında fayda var. Önceliğimiz gol yememek olmalı. Takım berabere kalmayı beceremiyor beyler. Türkiye ligindeysen eğer, "yenemiyorsan yenilmeyeceksin". İlla gol atmamız gerek derken hem Afyon'a, hem de Adana'ya saçma sapan maç kaybettik.

imza

devre arasına kadar anti futbolla playoff hattı veya civarında olmak. Yapılacak transferlerle 2.yarıya bomba gibi başlamak. Tüm sezon anti futbol bizi lige çıkarmaz. Yemez bizim şehirde...

Devre arasina play off potasinda olursan devre arasinda transferi zor görürsünSmile
03-10-2018, 22:02
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Hüseyin kalpar'ın gelmesi takıma ve şehire olumlu olur aman diim abidik gubidik bi adamla anlaşmasınlarda.
Başkentten !
03-10-2018, 23:28
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Bozbagin aciklamasi adeta itiraf...hakan baris bize bitik geldi bitik gitti..Yani ben bitik topcu aldim diyor orada adam gibi gazeteci olsa bitik adamin giresunda ne isi var diye sorardi...
Derelili çotanak
04-10-2018, 00:06
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
eski kalpar yok

bence yemez bizde

muhtemelen evde 3 puan alırız deplasmanda tokatlanırız gelen gidene. Futbol olarakta Yücel İldiz dönemi tarzında bir futbol sergileriz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
04-10-2018, 07:55
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)