14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
02-12-2018, 21:12,
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
Bizim takımımız ÇOK KÖTÜ bir takım. Öncelikle bunu kabul edelim. Uğur Arslan, Kürşad, Husmani, Landel, Hüsamettin. Bu adamlar futbolcu falan değil.
İkinci olarak gitmesi gereken kişi Hüseyin Kalpar. Kötü hoca değil belki ama burası olmadı işte. Kimya tutmadı. Çok bilmiş taraftarımızın Trabzonlu diye diye bitirdiği Diyadin'in verdiği katkının zerresini veremedi. Kabahati onda da bulamıyorum gerçi, bana göre çok da suçlanacak bir tarafı yok ama zorlamanın da bir alemi yok. Bence bu gece istifa etmeli. Kaldığı her süre hem ona hem bize zarar.
Hayatımda ilk defa belki 1-3 olduktan sonra rakibin gol atmasını ve farka gitmesini istedim. Şu futbolcu geçinen heriflerin rezil olmasını istedim. Hepinizi toplasak bir Kerim Avcı etmez.
Bu saatten sonra Bozbağ'dan ve bu futbol takımından kurtulmadığımız sürece benim için hiçbir başarının kıymeti yok. Zaten ortada başarının gelmesinin bir anlamı yok. 5 yıldır şu ligdeyiz, eskaza bir play off tutturduk başka da başarımız yok. Samimi söylüyorum Eskişehir ligde kalsın, biz kalmayalım arkadaş. Bu kadar karaktersizlik olmaz. Düşelim kırmızı gruba beyaz gruba ama şu heriflerden kurtulalım. Dünden razıyım.
Reply

Messages In This Thread
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK - by bulancak28 - 02-12-2018, 21:12

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)