(02-12-2018, 23:50)kerasus Wrote: (02-12-2018, 22:22)maicon_28 Wrote: Metin Diyadin hem iyi hem de karakterli hoca
2 istifasında da normalde öyle performans gösteren hocaların %95 i istifa etmezdi
Takım 5 yedi, galip gelemiyoruz tamam 20 gün sonra seçim olsa da kendime yediremez istifa ederdim.
harbiden öyle valla. normal birisi ilk gönderilişinde, takımın yılmaz vural faciasından sonra tekrar teklif alınca çok afedersiniz anasını ağlatırdı maddi açıdan. nasılsa kıymetimi anladılar diye ağır bi sözleşme yapar ve kötü gitse bile asla istifa etmez kendini kovdurup tazminat koparmaya çalışırdı. tekrar geldi tekrar tüm eforunu takıma verdi çalıştı çabaladı, kötü bile olmadığı halde istifa etmesini bildi.
ya bide bu trabzonlu diye burun kıvıranlara harbi anlam veremiyorum sanki futbolcu fabrikasıyız, çeşitli takımlarda onlarca giresunlu hoca var gibi neymiş efendim trabzonlu hoca gelmiş trabzonlu topçu oynatıyormuş. la bu takım son yıllarda aykuttan daha yürekli oynayan yerli oyuncu gördümü? veya mehmet birinci ve metin diyadinden başka kimi sayarsınız hoca olarak bu takıma top oynatan?
Aga Karadenizlilerin en nefret huyudur bu. Kendi memleketinden olmayanları dışlamak. Trabzonluymuş... Ulan Trabzonlu olsa ne olacak? Giresun dediğin yer eskiden Trabzon sancağına bağlıydı, Trabzonlu ile Giresunlunun arasındaki fark nedir Allahaşkına ya? Ordulu olsa ne değişecek? Samsunlu,Rizeli olsa ne değişecek? Ya hakikatten şu kafa olduğu sürece biz hiçbir şeyi hak etmiyoruz birader ya