14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
03-12-2018, 08:38, (This post was last modified: 03-12-2018, 08:39 by yirmisekiz.)
#60
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
(03-12-2018, 02:05)123456 Wrote: Geçen sene Çağlara yer açmak için takımın oturmuş defans hattını bozdu Diyadin bu sene de geldi Çağlara olumlu rapor verdi sözleşme uzattık. Gören var mı?  

  Geçen sene Muhammed Reisi aldırdı. Geleli 1 sezon oldu sayılır. Çoğu sakatlıkla geçti. Aldığı maç sayısı sadece 1 . Oda Samsunspor maçı. 

  Geçen sene iyi giden takımın bozulmasından Diyadinde Bozbag kadar sorumludur. Bozbağ forvet almadığı, Diyadin eldeki kemik kadroyu dağıtmaya çalıştığı için. 

 Erkan Sözeri , Yücel Ildiz göze hoş gelen futbol oynatmiyordu ama ikisi de puantajda daha kötü kadrolara rağmen Diyadinden yukarıda bitirdi. 
 
  Ben bu hemsericilik topuna giren Trabzonlu hoca istemiyorum. Geçen sene Çağlara ilk 11 de yer açmaya çalış, bitik Reisi transfer olarak iste. Ondan sonra hemsericilik tepkisi alırsın tabi.

  Mehmet Birinci hoca bu camiayı sahiplenmis bir isimdi .Mesela ona kesinlikle o gözle bakmam. Iyi giden takımı oyuncu için bozduğunu hiç görmedim. Adil hoca idi. Şampiyon olduğumuz sene istese Emre Ozivgen, Selim Akbulut gibi isimlere olur raporu verir kadroda tutardı ki o kredisi vardı ama o hak edenlerle devam etmeye çalıştı. Diyadin gibi bitmiş Reis ve Çağlar gibi hemşerileri ile değil.

Aynen öyle. M. Reis'e olumlu rapor vermek nedir? Mehmet Birinci'yi ise ben hepimiz kadar Giresunlu görüyorum.
Reply


Messages In This Thread
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK - by yirmisekiz - 03-12-2018, 08:38

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)