20.Hafta | Elazığspor 0 - 0 Giresunspor'umuz
06-02-2019, 07:42,
RE: 20.Hafta | Elazığspor - Giresunspor'umuz
Açıkçası ligde piyasası olan bir hoca olsam şu durumda ben de Giresun'a gitmem. Yani dışarıdan baktığın zaman 4 tane hoca göndermiş, ağzına kadar sakat veya formsuz oyuncuyla dolu, içerisinde oyuncuların çeteleştiği, ciddi anlamda düşme riski ile karşı karşıya bir takımız. Sene sonu takım küme düşse "X hoca takımı düşürdü" denilecek. Bu durumda hangi hoca buraya gelip de kariyerini riske atar ki? Çok ciddi bir meblağ teklif edilmesi lazım.

Önceki sayfada Metin Hoca gelecek diye tahminde bulunmuştum ama onun da geleceğini zannetmiyorum. Geçen sene hatır gönül ilişkisine gelmişti. Bu sene yemez bence. Üstelik takıma tüm galibiyetlerini aldıran hoca olup da bir de arkasından "Trabzonlulardan çete kurdu" diye laf konuşuldu. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Gelecek olan hocanın da yapacağı çok bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dediğim gibi, şu alınan Skrbic ve Cyriac tutarsa ancak bir şeyler olur. Gerisi yalan. Afyon eskaza 1-2 galibiyet alsa işimiz biter. Elazığ'ı yenememiş takımız.
Reply

Messages In This Thread
RE: 20.Hafta | Elazığspor - Giresunspor'umuz - by bulancak28 - 06-02-2019, 07:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)