2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
01-08-2019, 10:36,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
(01-08-2019, 01:03)turkuaz_0628 Wrote: Beyler hazırlık maçlarının amacı bellidir çokta acımasızca eleştirmeyelim, yapılan her maçta erkan hoca belli isimler harici deneme yaptı, maç yapma sıklığı çok iyi bence  karaköprü, amasya farkemtmez ne elazığı 6 layınca ohh dedim ne de karaköprü ile berabere kalınca vah, rusescu konusunda bi arkadaş süpheliyim demiş ama emin olun rusescu bu lige fazla ...

evet ben dedim. hatta ilk geldiği sıralarda da dedim hala da diyorum. umarım ben utanırım bu sözümden. rusescu bu lige fazla olabilir ama giresunspor için yeterli değil . nedeni ise ; rusescu oynadığı takımlar bilerek oynayan takımlar. biz bilerek oynamıyoruz. rusescunun oynadığı takımlarda bekler hücuma katılır katkı sağlar. uğur akdemir için aynısını söyleyemem muhammed bayır izlemedim bilmiyorum. bizi rusescu değil kanatlar taşıyacak rusescu sadece yardımcı olacak. kanatlarla beraber oynayacak. bizde yapacağı tek şey bu olur. bunun yukarısını beklemek yanlış olur. ve ben bunu karşılayacağından da şüpheliyim.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by semiko - 01-08-2019, 10:36

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)