(17-08-2019, 02:30)genoa28 Wrote: Aga bu nasıl mantık ya, adam milyarlar kazanacak adamın sikinde mi olur değer meğer, ayrıca milyarlar kazanıp sikime göre oynarım bana değer vermiyorlar filan
)) aga ptt 1.lig burası ya
ha takım ruhu da neymiş diyorsun öylemi? oysa bu ligde takım ruhu denen olayın milyar dolardan daha önemli olduğunu çok iyi biliyorsun ama sırf muhalefet olucam diye kendi bildiğini inkar edecek kadar körleşiyorsun. tabi mehmet birincinin azılı düşmanının konuya müdahil olmaması garip olurdu. hayır sorun trabzonlu olması değilse nedir peki? mahallede topunumu çaldı? topuyla seni oynatmadımı? başka ne olabilirki? teknik direktörlüğüne söyleyecek bişeyin yok olamaz. yok 1461 düşmüş falan. valla ben giresunsporluyum seni bilmem. giresunspora verdiklerine bakıyorum ben, 1461 ile başarısız olması beni zerre ilgilendirmiyor.
(17-08-2019, 01:11)cotanak88 Wrote: Hocam biz neyi tartışıyoruz hala çözemedim
sırf trabzonlu olduğu için teknik adamlar veya oyuncularla sorun yaşadığımızı hala düşünmüyorum, takıma katkıları az olduğuna inanıldığı için gönderildiklerini düşünüyorum veya özel sebeplerle..
Diğer bütün yazdıklarına katılıyorum.Trabzon insanı gerçekten birbirine bağlı,nerede olursa olsun şehrinin, takımının tanıtımı için mücadele eden insanlar bizim önce kendimize bakmamız lazım yahu giresunun nerdeyse 3 te 1'i trabzonspor fanatiği daha ne diyelim biz kendimize sahip çıkamıyoruz kolbastıya mı çıkacağız.
Mesele nezaman nasıl gönderildiği değil, takıma en faydalı olduğu anlarda bile mutlaka çekemeyenler olması, ayağı kayması için dua edenler olması. beşiktaş taraftarı şenol güneşe bayılıyormu sanki? hayır ama ilk 2 sene tek bir çatlak ses çıkmadı hepsi alkışladı başarıyı. saha içi başarısızlık gelmeye başlayınca bir kısım ağır şekilde eleştirirken bir kısım ise yaptıkları unutulamaz modunda vefa duydu. ama önemli olan sev yada sevme takıma fayda sağlayan adamı alkışladılar. bizde bu yok malesef. bizi şampiyonlar ligine katsa ona bile kılıf bulacak insanlar vardı hep. ha olay trabzonlu olduğuyla alakası yoksa daha kötü.
Birde bu sorunlar varmı? var. bunları bugün konuşmayacazda nezaman konuşulacak başka? büyük umutlarla bşladığımız sezonda ne yaptığını bilmeyen 2 pas yapamayan takım izliyoruz. şakşakcılıkmı yapalım bazıları gibi? bu takım zaten başına ne geldiyse şakşakçılar yüzünden gelmedimi. peker de takımı yiyip bitirdiği esnada şakşakçı kitlesi tüm sorunları sümenaltı etti, eleştirenleri hainlikle suçladı. ama sonra eleştirenler haklı çıktı. bugün bu futbolu alkışlarsan, bundan 1 adım ileri gitmesi imkansız. gerekirse en sert şekilde eleştireceksinki yetkilililer şapkayı önüne alıp düşünme fırsatı bulsun.