RE: 2.Hafta | Ümraniyespor - GİRESUNSPORUMUZ
''Maç sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sözeri, “Fiziksel kalite ve oyuncu kalitesi anlamında hatta kendi kalitemiz adına sahada hiçbir şey yapmadık. Utanılacak şeyler yaptık sahada. Giresun halkı ve Giresunspor camiası adına utanılacak işler yaptık. Ligin ilk 2 maçı ama görüntümüz hoş değil, bunların muhasebesini yapmamız gerekiyor. Çabuk şekilde çözmeliyiz. Kendi adıma hiçbir takımla böyle bir başlangıç yapmamıştır. Bunları çözmek için çok çalışmamız gerekiyor. 1-2 oyuncu kötü olsa tamam ama takımın tamamı kötü. 11 değişiklik hakkımız olsa 11 değişiklik yapardık. Burada bir kabahatli varsa, en büyük kabahat bende. Ama bunu düzeltecek olan da benim. Bu takıma geçen seneyi de sayarsak 3 kez geldim ve hepsinde alnımın akıyla çıktım. İnşallah bu 2 maçı telafi edip ayağa kalkarız. Analizleri yaparak çözümleri bularak bunu yapacağız” ifadelerini kullandı.''
Beklemedeyiz inşallah havada kalmaz ben hala inanıyorum bu takıma yaşlı maşlı aksıyan yerler belli transferse transfer özelikle mehmet taş ve kaleci ile olmaz, hüsamettinden kurtulduk derken mehmet taş çıktı sağdan bi olumlu olayı yok ilk yarım saat erkan hoca bile ilk sırıtanları kesti hemen.
Başkentten !
|