(25-08-2019, 23:06)maicon_28 Wrote: Kaçamak açıklama yapan hocalardan hiç hoşlanmam
Erkan Sözeri'nin suçu üstlenmesi hoşuma gitti. %95 suçlu isim zaten
Bakalım çare bulacak mı
çok doğru bir tespit. değil ligin ilk haftaları, ligin tam ortasında kendi evinde 6-1 yenildiği maçtan sonra şanssızlık açıklaması yapan hocalar gördük biz. oyüzden iyisiyle kötüsüyle hatasını kabul eden adama sahip çıkmak lazım (bi noktaya kadar tabiki). ligin henüz 2. haftası çok erken gibi bahanelere sığınsa kimse de hadi len ordan diyemezdi. zamana ihtiyaç var gibi klasik cümlelerde kurmadı. utanılacak oyun oynadık dedi(ki kesinlikle doğru), bunda da en büyük suçlu benim dedi(ki buda kesinlikle doğru). bu açıklama önemli. neden? demekki amacı birkaç hafta daha zaman kazanayıp oyalayıp sonra "istemezse kovarlar bende tazminata konar devre arasından önce de her türlü başka takım bulurum zaten" mantığında değil. malesef türkiyede hocaların %90 ı bu anlayışa sahiptirler.
erkan hoca iyidir kötüdür olayına girmiycem, zira hepimizin sanırım en yakından tanıdığı hocadır artık. herkesin fikri bellidir hakkında, değişmez bundan sonra. ben iyi derim sen kötü dersin beriki orta ayar biri der. ama hepimizin uzlaşacağı konu, 2 haftadır sahada gördüğümüz futbol erkan hoca futbolu değil. sezon sonu hedefe ulaştırrı yada ulaştıramaz olayına girmiycem ama erkan hocanın oyun anlayışı bu değil. ha sorun ne? neden istediklerini yapamıyor anlamış değilim. suçu üstlenmesi benim adıma umut verici, ama 2 ama 5 hafta sonra bi şekilde çözecektir. ha çokmu geç olur? bence olmaz. 8-10, haftadan sonra bile kendine gelsen play off zorlayabilirsin. ilk 2 ise bu kadroyla zaten ihtimal dahilinde olamazdı. play off yaparız demiyorum ama küme düşme adayı olacağımıza ihtimal dahi vermiyorum erkan hoca ile. ha ama tabi sabırsız davranıp aceleyle hocayı yollayıp saçma bi tercih yaparsak o ayrı.