2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
31-12-2019, 18:24,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
(31-12-2019, 17:15)123456 Wrote: Harika başlayan takımı bitiren olay Lider olduktan sonra içerideki Elazığ maçında hocanın ideal 11'i bozup Recep Aydın'ın yerine Fatih Atik'i oynatıp, o gün Caner Arıcının bu sebeple kadro dışı kalmasıydı bence. Biz o saatten sonra takım olamadık. Takım olsak çok farklı olurdu.

İşsizlikten gidip o sezonun maç başlıklarını okudum. İlk bir kaç hafta tren gibi giden takım Elazığ maçından sonra türbülansa giriyor. Samsun maçına kadar iyi kötü gidiyor, Rize'yi falan yeniyor arada. Samsun maçından sonra da kıyamet kopuyor zaten. 
Samsun maçında zaten bütün forum delirmiş. 27 sayfa maç başlığı var  Big Grin Hepimiz de oyuncular takımı sahiplenip mücadele etmediği için dellenmişiz.
Zaten sonrası da malum. Takım dağıldı, Metin Hoca gitti, Caner Çağlar falan ağa oldu. Dediğin gibi ligin en iyi futbolunu biz oynuyorduk o dönem, takım olarak kalabilsek çok farklı olacaktı, ilk 2 bile yapabilirdik.
Bu arada yılbaşı günü yaptığım işe bak. Millet eğlenmeye falan gider ben oturmuş 2 sene öncenin maç başlıklarına bakıyorum. Neyse beyler, herkesin yeni yılı da kutlu olsun bu vesileyle.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by bulancak28 - 31-12-2019, 18:24

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)