2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
01-01-2020, 21:37, (This post was last modified: 01-01-2020, 21:38 by 123456.)
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Ben o sene takım olamamayı Diyadin'e, devrede ise bozulan takımı onaramama işini Bozbağ'a yazarım. Sonuç olarak o en iyi bütçeli takım küme düşmeyi bile 33. hafta garantiledi. Öyle garip sezondu.
Ben Giresunlu topçu muhabbetine katılmıyorum. Evet eskiden amatör ruh varken, sahalar berbat halde iken mücadele etmek, tekmeye kafa atmak önemliymiş fakat günümüzde yeterli değil. Onur Demir Giresunluydu ama gel gelelim bizim dışımızda hiçbir takımda bu ligde 11 oyuncusu olamazdı. Keza Ali Zorlu,Cihan Gökal gibi bu seviyenin ismi olmayan ama Giresunlu olmaları sebebiyle oynayan topçular oldu. Günümüzde en çok çalışma sonra yetenek önemli. Yetenek doğuştan, çalışma karakterden geliyor. Onun için de memleket önemli değil. Önemli olan bu karaktere sahip olacak topçu bulmak. Bizim yetenekli ve karakterli Giresunlular bulmamız lazım. Biz de o konuda şanssız bir şehiriz. Son zamanlarda bulduğumuz en yetenekli adam bize bonservis kazandırmadan, düştükten 3 gün sonra transfer yapmıştı. Diğer Giresunlu yeteneğimiz Tolga Seyhan yanlış bilmiyorsam 4 maç oynayıp ciddi manada para almıştı.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by 123456 - 01-01-2020, 21:37

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)