13. Hafta | Ankara Keçiörengücü 0 - 1 Giresunsporumuz MS
09-12-2020, 16:01,
RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz
Ben maçın sadece 81 dakikasını izledim ve attığımız golü de göremedim. Ancak bugün, mevcut kadro ile çok iyi işler yaptığımızı söyleyebilirim. Bence Giresunspor bu sezonun en iyi maçını oynadı ve galibiyeti fazlası ile hak etti. Çünkü 81. dakikaya kadar 3 tane mutlak gol fırsatını (Eren, Diarra ve Caner'in göğsüyle indirdiği topa Keçiörengücü futbolcusunun ters vuruş yaptığı pozisyonları) değerlendiremedik. Sezon başından bu yana kaybettiğimiz puanlara yanmamak elde değil. Eğer seçimi vaktinde yapıp, takım kadrosunu daha önceden kurabilseydik; Balıkesirspor, Menemenspor ve Ankaraspor maçlarını alabilir ve kendi sahamızda anlamsız bir şekilde kaybettiğimiz Ümraniyespor maçını da kazanarak şu anda 33 puana ulaşmış olurduk. Bu maç özelinde; Kerem, Diarra ve istikrar abidesi Mehmet Taş ile sahanın yıldızı Erol Can Akdağ'ı tebrik etmek isterim.
Öte yandan Sayın Hakan Keleş'e, sezon başından bu yana yanlış oynattığı Caner Hüseyin Bağ'dan sonra ki maçlarımızda daha fazla yararlanmak adına Hatayspor'da ki maçlarını izlemesini tavsiye ederim (onu kaleye arkası dönük ve durarak oynatmak yerine defans arkasına atılacak ara paslar sonucunda rakip defans oyuncuları ile birebir bırakmak gerekir).
Reply

Messages In This Thread
RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz - by Mandaklı - 09-12-2020, 16:01

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)