25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
İstanbul'da Boğaz havası alıp gelsin bizimkiler. Maça bile çıkmasın, en azından 3 averaj yeriz. Sahaya çıkarsak kaç yiyeceğimizi tahmin bile edemiyorum.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
02-03-2021, 08:53
Website Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(02-03-2021, 02:48)genoa28 Wrote: Bir maçta işler çıkamazsak durumlarına gelmiş, zaten bizim camianın en büyük sorunu bu, kriz yönetimi sıfır artı çok karamsarız, Altay ve Demirsporlular 12 puan geride ilk 2 hesabı yapıyor biz tek maçta 7 puan öndeyiz havlu atarmıyıza geliyoruz.

Ümraniye maçını alırsak süper lig hayırlı olsun bana göre, çünkü bu maça ilaveten +3 Eskişehir, bizim maça kadar düşen +3 Akhisar, eşşek değiliz son hafta ihtiyaç olursa Tuzla her türlü bağlanır +3 de burdan, Ümraniye +3 olursa bu 3 maçtan alınacak +9 ile 65 yapıyoruz ki daha fazlasını da alırız, bence iş bitti ama çok evham yapıyoruz sıkıntı yok biraz pozitif olun.

Sergio sakatsa bile hiç endişelenmiyorum, Altay maçını hoca verdi, hiç analiz edilmemiş Altay, önde basmak kimin fikriyse futbol aklına sokayım, hoca inşallah bu maç için dersine iyi çalışır, kazanılmayacak maç değil, iyi savunup tek atıp geliyoruz.

Muhammed Himmet ve Marko diye haftalarca yazdık burda, şimdi bu adamlara muhtaç durumdasın hoca, otur da derdine yan bakalım

+1967

Kaybetsek dahi süper lig gitti yandık bittik gibi bir durum yok bence.
02-03-2021, 10:32
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Bu zamana kadar, bu lige çıktığımız sezon hariç, hep güvenemediğimiz takımlara ve yönetimlere sahip olduk. Ne zaman bir momentum yakalasak veya sezona bir hedefle başlasak hep hüsranla sonuçlandı. O yüzden bu "güvensizlik" durumu kronik haline geldi.

Ama bu takım diğer takımlar gibi değil. Maç sonu oyuncuların yüzüne bakınca anlayabilirsiniz bunu. Aynı şekilde oyundan çıkan oyuncularda da görebilirsiniz. Yabancısından yerlisine, hepsi inanmış durumda. Karamsarlığa gerek yok. İyi kötü bu saatten sonra kör topal bir şekilde atacağız kendimizi yukarıya. Ben inanıyorum.
02-03-2021, 11:40
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(02-03-2021, 11:40)ArmanınPeşinde Wrote: Bu zamana kadar, bu lige çıktığımız sezon hariç, hep güvenemediğimiz takımlara ve yönetimlere sahip olduk. Ne zaman bir momentum yakalasak veya sezona bir hedefle başlasak hep hüsranla sonuçlandı. O yüzden bu "güvensizlik" durumu kronik haline geldi.

Ama bu takım diğer takımlar gibi değil. Maç sonu oyuncuların yüzüne bakınca anlayabilirsiniz bunu. Aynı şekilde oyundan çıkan oyuncularda da görebilirsiniz. Yabancısından yerlisine, hepsi inanmış durumda. Karamsarlığa gerek yok. İyi kötü bu saatten sonra kör topal bir şekilde atacağız kendimizi yukarıya. Ben inanıyorum.

Maçtan sonra twitterda gördüm, Eren Tozlu'nun suratı düşmüştü hep görünce valla ben üzüldüm ama bir yandan da gurur duydum. Sahada kızıyoruz ediyoruz ama hem Eren, hem Caner Hüseyin, hem Diarra hepsi aslan gibi adamlar. En az bizim kadar onlar da çıkmak istiyor eminim ki. Bi mağlubiyet de başkan soyunma odasına iniyor takıma moral vermek için. İşte takım olmak budur.
02-03-2021, 11:53
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Yani çok kızmamak lazım sene başında bu kadro ile ligde kalalım yeter muhabbeti yapıyorduk. Onlar ne yaptı bizi hayal dahi edemeyeceğimiz liderliğe yükseltti. Üstelik kaç haftadır mağlubiyet görmeden. Bu süreç yaşanacaktır hep yazdık belki iki üç hafta düşüşe geçeceğiz diye önemli olan bu süreci iyi yönetmek kızmaya çokda hakkımız yok diye düşünüyorum o kadar kredileri vardır herkeste
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
02-03-2021, 12:26
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Bende takımın kredisi sonsuz açıkçası. Kızıyoruz sövüyoruz ama bu durumda olmamız sene başında mucize olarak tanımlanırdı.
Ben başaracağımıza inanıyorum. Ümraniyeden de puanla döneceğiz.
02-03-2021, 14:20
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

Threads: 0
ARKADASLAR BIZIM SU AN SÜPER LIG E CIKMAK ICIN EN YAKIN RAKIBIMIZ ISTANBUL GÖZÜKÜYOR ONDANDA 7 PUAN ÖNDEYIZ BU ISTANBUL GIRESUN A DA GELECEK BU HAFTA ALLAH GÖSTERMESIN KAYBETSEKDE ISTANBUL UN KAZANDIGINI VAR SAYSAK BILE 4 PUAN ÖNDE OLUYORUZ BUNLAR HEP KAZANACAK BIZ HEP KAYIPMI EDECEGIZ SIKINTI YAPMAYALIM AKILLI BIR OYUNLA INSALLAH BU BADIREYI ATLATIR YOLUMUZA DEVAM EDERIZ
02-03-2021, 15:06
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
valla benimde tereddütüm çıkıp çıkamamak üzerine değilde, takımın gardının düşmemesi üzerine daha çok. ve özellikle de böyle bir seriyi şampiyonluk ile taçlandırmak.
02-03-2021, 15:34
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
Altay gibi sıradan bir takıma nasıl yeniliriz akıl alır gibi değil. 10 maç yapsak 8 ini biz alır, biri berabere biter birini de altay alırdı. Gittik kaybettik şeref yoksunlarına. Zaten skoru alınca da tek yaptıkları şey zaman geçirmekti. Altay futbol katili bir kulüp. Umarım hakkettikleri yere amatör kümeye dönerler.
Bu maç özelinde konuşacak olursak, serginho olmayacağı için galibiyeti unutalım. Beraberlik kafidir bizim için. Kaybetme olasılığımız da az değil. Sonuç ne olursa olsun şunu anlamak gerek. Yarış son haftaya kadar sürecek. Alttan gelen her zaman avantajlıdır yarışta, kovalama psikolojisi başkadır.
Ümraniye çok güçlü ve tehlikeli bir takım. Hakan keleş hocaya oyun planı anlamında güveniyorum. Oyun içi müdahaleleri ds yerinde olursa bu maçtan puan alırız.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
02-03-2021, 16:12
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
Kalan maçlarımız: Ümraniye(D)- Bandırma - Samsun(D)- İstanbuspor- Eskişehirspor(D)- Keçiören- Adana D.Spor(D)- Altınordu(D)- Akhisar- Tuzla(D)
Eğer Altay maçının kırılganlığını üzerimizden atar ve Ümraniye ve Bandırma maçlarından 6 puan alabilirsek, Süper Lig'in kapısını sonuna kadar açarız Allah(C.C)'ın izniyle.
02-03-2021, 16:51
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)