Giresunspor - İstanbulspor
Pangal Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: Giresunspor - İstanbulspor
Hoca bugün trtye bağlandı.Sergio oynayacak dedi, hüsamda sıkıntı yoksa standart 11 e dönüyoruz demek oluyor.Daha önce de dediğim gibi kafa takımlarla oynamamız orta sıra takımlarına göre daha iyi bence.Kolay gol yemediğimizde direncimiz ve maçı kazanacağımıza olan inancımız ciddi artıyor, bu durum rakipleri hataya sürüklüyor.Alan vermeyen temas eden yıpratan bir oyun oynuyoruz tüm sezon bunun ekmeğini yedik.Umarım yarın istanbul kazanma odaklı son şans mantığında sahada olur.Oyun olarak onlar topla uğraşırken biz bulduğumuz alanlarla fırsatlar yakalayabiliriz.Sergionun yokluğunda oyun canerin kanadına sıkışıyor bir şey üretemiyorduk, yarın hayro nalepa baldenin de performanslarını yukarıya çekeceği bir maç olur diye düşünüyorum.Oyun boyu enlemesine genişleyeceğinden canerde biraz alan bulur inşallah kıpırdanır.İşler istediğimiz gibi gider ve skoru tereddüt etmeyeceğimiz seviyeye çekersek sergio kart sınırında onuda aradan çıkarmak lazım.Kaza bela olmadan önümüzde ki iki maçı kazanırsak kalan maçlarda oynayacağımız oyun alışkın olduğumuz oyun olacak ve elimizi çok güçlendirecek.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
03-04-2021, 00:07
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

BU GÜNKÜ MACI ALIRSAK BU GÜNÜM ZEHIR OLMAYACAK AMA ALLAH GÖSTERMESIN HIC AKLIMIN UCUNDAN GECIRMIYORUM KAYBEDERSEK DEYIL BU GÜNÜM BU HAFTA BANA ZEHIR OLACAK UMUYORUM GIRESUN SPOR UM BENI PERISAN ETMEZ VE GÜNÜMÜ HAFTAMI NESE ICERISINDE GECIRMEMI SAGLAR BENI ÜZMEK ZORUNDA DEGIL HERHALDE DOSTLAR NE DIYOR BU DURUMA
03-04-2021, 06:48
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Milli maç arasından dönüşlerde hep patlıyoruz umarım öyle olmaz. Birde iyi kötü rakip hoca degiştridi bunun rakibe olumlu yansımasını yaşamayız inşallah. İyi taraftan bakarsak sergio dönüyor tam kadro çıkacağız gibi birde haftaiçi haftasonu sıkışık bir programdan çıktık takım üzerinde hem mental hemde fiziki yorgunluk vardı bu arada bunu üzerimizden atmışızdır diye düşünüyorum. Rakip topla oynamayı seviyor. Hocanın bir önceki maç olan Altınordu İstanbul maçını futbolculara izlemesi lazım. Altınordu her yerde rakibe bastı huzur vermedi ve maçı aldı bizde umarım öyle istekli oluruz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
03-04-2021, 11:22
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Valla şunu biliyorum rakip kim olursa olsun lidere karşı bir başka oynuyorlar bunun örneğini çok yaşadık yaşayacağız. milli maç arasında motivasyonu arttırmak için bir çok şey yapıldı başkanın futbolcuları ağırlaması, tesislere mülki amirlere ziyaretler ve en önemlisi samsun maçının primleri maç öncesi yatacak denmişti umarım yatmıştır takım tam kadro hava mis maç saati de 16.00 kazanmamak için bir engel yok bi zahmet kazanalım yolumuza bakalım
03-04-2021, 11:50
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Milli takım gibi okyanusu geçip derede boğulmamak lazım 3 hafta çok önemli Adana Demir maçına kadar İstanbul, Eskişehir, Keçiören kayıpsız geçmeliyiz sonrası çorap söküğü gibi gelir son haftalarda herkes istediğini alır onun için sürprize izin vermeden ne olursa olsun kazanmalıyız.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
03-04-2021, 12:29
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

TUZLA -SAMSUN MACINI IZLIYORUM TUZLADA BIR SEY YOK BERABERLIK ALIRSA SANS A ALIR
03-04-2021, 14:30
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Tuzla gel at usta diyor, Samsun eyvallah kardeşim yeni attım geldim sağ olasın diyor.
03-04-2021, 14:33
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
samsun 2 haftadır gol geciktikçe hemen panik düğmesine basıyor agresif ve direk kırmızılar falan. hadi dayan tuzla
03-04-2021, 14:44
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Tuzlada para sıkıntısı var koymuşlar gtüne. Bir an önce ligi bitirmenin derdindeler.
03-04-2021, 14:53
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Samsuna çalınan penaltıya kargalar bile g.tüyle güler Smile penaltı olmayaydı berabere biterdi o maç ...
Başkentten !
03-04-2021, 14:54
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)